To je to što me zanima!

Lady GaGa sama je objavila video u kojem pokazuje grudi

Pjevačica je video podijelila sa svojim obožavateljima. Snimala ju je sestra. Pjevačica se zanijela dok je plesala. Podizala je majicu ispod koje nije nosila ništa
Vidi originalni članak

Za svoje nastupe nerijetko odijeva oskudne kostime tako da joj golotinja u javnosti nije neobična. No, u kućnom videu koji je Lady GaGa (26) objavila pjevačica je ničim izazvana i u zanosu plesa pokazala svoje grudi. 

Sama pjevačica rekla je da je video na Božić snimila njezina sestra Natali čiji smijeh se čuje u pozadini. Lady GaGa ispod crne majice nije nosila ništa. U zabavi joj se ubrzo pridružila i njihova majka Cynthia. Video je s obožavateljima podijelila na YouTubeu, a sastavljen je od njezinih privatnih snimaka. Pjevačica je nedavno pozirala gola kako bi reklamirala svoj novi parfem. 

Idi na 24sata

Komentari 154

  • SIROMAh 23.08.2012.

    brate nakaradna je za popizdit

  • kratkonoga Britney 23.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zvonee 23.08.2012.

    jeste vi ikad culi za zezanje? sta se svi pravite kulturni i fini -.-'

Komentiraj...
Vidi sve komentare