To je to što me zanima!

Lady GaGa se riješila duge kose, zamijenila garderobu i fanove iznenadila novim imidžem

Lady Gagu su obožavatelji navikli gledati u mnogim ekstravagantnim i ludim kostimima, no ovaj put je pokazala kako njezini obožavatelji ipak nisu vidjeli sve. U novom filmu potpuno je neprepoznatljiva
Vidi originalni članak

Lady Gaga (34) i Adam Driver (37) uhvaćeni su zajedno u Italiji tijekom snimanja novog filma 'House of Gucci', a obožavatelji su ostali bez riječi kada su vidjeli Gagin novi izgled. Svoje uobičajene ekstravagantne kostime zamijenila je poludugim haljinama, a dugu plavu kosu u potpunosti je skratila i obojila u tamno smeđu.

POGLEDAJTE VIDEO: Lady Gaga u raskošnom izdanju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi pogled na njezin novi izgled podijelila je na Instagramu i ugrabila preko četiri milijuna lajkova i preko 51.000 komentara.

- Ništa me nije moglo pripremiti za ovu fotografiju – komentirala je ispod Gagine fotografije glumica Kiernan Shipka.

Poznata pjevačica još jednom je pokazala kako buduća glumačka karijera za nju nije šala, te kako je spremna na drastične promjene za razne uloge. 

PRONAŠLA JE SLIČNOST Lady Gaga u ulozi Crne udovice: Luksuzan život kojeg i sama voli

Naime, Gaga u ovome filmu glumi Patriziju Reggiani, bivšu suprugu Maurizija Guccija čije je ubojstvo naručila. Patrizia je postala poznata kao 'Crna Udovica' jer je zbog naručenog ubojstva svojeg bivšeg muža u zatvoru provela 18 godina.

Svoju dugu plavu kosu, po kojoj je poznata, zamijenila je smeđim uvojcima i šiškama s kojima izgleda puno starije, ali i vjernije imidžu Patrizije.

Iako je transformacija drastična, Gaga zrači glamurom 90-ih u lijepim haljinama i bisernim naušnicama.

Njezin novi izgled komentirao je i najpoznatiji svjetski modni časopis Vogue u kojem su pjevačici i glumici priuštili same pohvale nazivajući ju estetskim remek djelom.

SVE GLASNIJA ŠUŠKANJA Lady GaGu ponovno povezuju s romansom za vrijeme snimanja, Coopera zamijenio Adam Driver

Komentari na društvenim mrežama ujedinili su se u samim pohvalama nazivajući Gagu senzacionalnom, predivnom i elegantnom.

Lady Gaga trenutno se nalazi u Rimu gdje snimaju scene za ovaj biografski krimić čiji je redatelj poznati Ridley Scott zaslužan za, između ostalih, megapoznate filmove Alien (1979), Marsovac (2015) i Gladijator (2000).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kamber 24.03.2021.

    Kolišnaa je srca ti Isusova

  • Trump Jong Un 23.03.2021.

    A je .exi ovo di joj ispala .uza, bili već otkopčava šlic

  • 23.03.2021.

    Mislim da su šminkeri i garderoberi dobro uradili svoje. Liči na ženu koju glumi u filmu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare