Show

Komentari 3

Lady GaGu ponovno povezuju s romansom za vrijeme snimanja, Coopera zamijenio Adam Driver

Lady GaGu ponovno povezuju s romansom za vrijeme snimanja, Coopera zamijenio Adam Driver

Vrckava Gaga osim što u filmu glumi slavnu Patriziju Reggiani, ponovo ljubuje sa zgodnim holivudskim glumcem. Riječ je o Amerikancu Adamu Driveru koji se proslavio ulogom u filmu 'Marriage Story'

Pjevačica Lady Gaga (34) osvojila je publiku diljem svijeta kada se 2018. godine prvi put pojavila u glumačkoj ulozi u filu 'Zvijezda je rođena'. 

Debitantica je tada surađivala s proslavljenim Bradleyjem Cooperom (46), a kemija koju su dočarali na filmskom platnu toliko je bila uvjerljiva su ubrzo nakon premijere krenule i priče o njihovoj romansi u stvarnom životu. 

Exclusive -

Njih dvoje su negirali takva nagađanja, a Bradley je u jeku skandala prekinuo dugogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Shayk, s kojom ima i trogodišnju kćer Leu. 

Taj prekid dodatno je dao maha šuškanju o vezi Coopera i Gage, iako nikad nije dokazana, brojna publika i dalje smatra kako su oni bili više od prijatelja. 

I dok je od filma 'Zvijezda je rođena' prošlo i više od dvije godine, Gaga nije napustila svoju glumačku karijeru te se ponovo odlučila iskušati u filmu 'House of Gucci'. 

Ova drama ispričat će priču o životu i ubojstvu Maurizia Guccija, direktora modnog brenda Gucci, i njegove supruge, Patrizije Reggiani, koja je 1995. godine naručila suprugovo ubojstvo. 

Film se trenutno snima pod vodstvom direktora Ridleyja Scotta, a fotke sa snimanja koje kruže društvenim mrežama postale su glavna tema javnosti i medija. 

Vrckava Gaga osim što u filmu glumi slavnu Patriziju Reggiani, ponovo ljubuje sa zgodnim holivudskim glumcem. 

Riječ je o Amerikancu Adamu Driveru (37) koji se proslavio ulogom u filmu 'Marriage Story'. 

Fotografije sa seta na kojima njih dvoje u duhu Guccijevih izmjenjuju nježnosti, nikoga nisu ostavile ravnodušnim. 

'Hoće li se ponoviti scenarij kao s Bradleyjem?', pitaju se fanovi na društvenim mrežama s obzirom na to da i Adam ima partnericu.  

Najčitaniji članci