To je to što me zanima!

Novi spot: Lady GaGa rađa vanzemaljca u 'multiverzumu'

Novi videospot pjevačica naziva manifestom majke čudovišta, a trenutak u kojem rodi 'dijete' opisuje kao onaj u kojem je počela borba između dobra i zla u svemiru
Vidi originalni članak

Spot počinje manifestom majke čudovišta, kako sebe naziva Lady GaGa (24). Trenutak kad rodi vanzemaljca pjevačica u novom singlu 'Born This Way' naziva trenutkom kad je započela borba između dobra i zla u 'multiverzumu'. Koreografija i plesači nauljenih golih torza u spotu su pali u drugi plan pored GaGina 'porođaja' koji je blještav i vizualno najzanimljiviji dio videospota. Vanzemaljca 'rađa' na teritoriju u svemiru koji je u vlasništvu vlade. 

Dok je u spotu i u nastupima inovativna i kontroverzna kako po ponašanju, tako i po izboru odjevnih kombinacija, u privatnom životu Lady GaGa je potpuno drukčija. U intervjuu za časopis Grazia izjavila je kako je u seksu počela uživati tek prije dvije godine, a gubitak nevinosti sa 17 godina opisala je kao razočaravajuće iskustvo. 

'Seks bez zaštite je ruski rulet'

Od svakog muškarca s kojim sam se ikad seksala tražila sam da koristi zaštitu i da se testira na spolno prenosive bolesti prije nego bih pristala spavati s njim, kaže pjevačica te dodaje da je svaki drugi oblik spolnog općenja za nju jednak igranju ruskog ruleta. 

Zbog lošeg prvog iskustva tek je s trenutačnim dečkom Lucom Carlom (32) otkrila da seks može biti ugodan i dobar. Bili su zajedno kad je ona imala 19 godina, no prekinuli su i pomirili se u lipnju prošle godine. 

- S Lucom sam u divnoj monogamnoj vezi u kojoj mogu voljeti sebe, biti slobodna i uživati u svemu jer mu vjerujem - kaže GaGa kojoj je seks ultimativno izražavanje ranjivosti. 

Idi na 24sata

Komentari 121

  • alexandra1009 05.03.2011.

    gaga je sotona, a vi ste svi veliki kršćani. zlo su silovatelji i ubojice, a gaga nikom nije ništa loše napravila. ona i sve vezano za nju ne mora se ni čitat ni gledat. prema tome ako se nekom nešto gadi i ne sviđa neka to i ne gleda!

  • pernica 04.03.2011.

    zašto ste svi ljubomorni, evo ja joj mogu biti mama, pa se ipak divim njenom uspjehu!!!! šta je vama, ženska voli šokirati nas obične ljude šminkom, odjevanjem,spotovima....ima pjesme koje su na samim vrhovima SVIJETSKIH TOP LJESTVICA, žive su , pune pokreta,spotovi su puni efekata(kad samo pogledam naše spotove ja zaspim), ajde, ajde, pustite curu nek radi ono šta voli, nek zarađuje, a vi ako je ne možete vidit okrenite stranicu crne kronike ili politike tamo su vam sigurno zanimljivije vijesti!!!!!ONA JE POSEBNA, DRUGAČIJA......

  • wife 03.03.2011.

    bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla,bla.........ne podržavam njenu takozvanu umjetnost.Oni koji su stvorili taj projekt Lady Gaga zaista su pretjerali..ali neče ona još dugo doči će neki novi projekt koji će zarađivati još više od nje i bit će još bolesniji ..Novac,novac,novac zaista kvari svijet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare