Obavijesti

Show

Komentari 121

Novi spot: Lady GaGa rađa vanzemaljca u 'multiverzumu'

Novi spot: Lady GaGa rađa vanzemaljca u 'multiverzumu'
8

Novi videospot pjevačica naziva manifestom majke čudovišta, a trenutak u kojem rodi 'dijete' opisuje kao onaj u kojem je počela borba između dobra i zla u svemiru

VIDEO

Spot počinje manifestom majke čudovišta, kako sebe naziva Lady GaGa (24). Trenutak kad rodi vanzemaljca pjevačica u novom singlu 'Born This Way' naziva trenutkom kad je započela borba između dobra i zla u 'multiverzumu'. Koreografija i plesači nauljenih golih torza u spotu su pali u drugi plan pored GaGina 'porođaja' koji je blještav i vizualno najzanimljiviji dio videospota. Vanzemaljca 'rađa' na teritoriju u svemiru koji je u vlasništvu vlade. 

Dok je u spotu i u nastupima inovativna i kontroverzna kako po ponašanju, tako i po izboru odjevnih kombinacija, u privatnom životu Lady GaGa je potpuno drukčija. U intervjuu za časopis Grazia izjavila je kako je u seksu počela uživati tek prije dvije godine, a gubitak nevinosti sa 17 godina opisala je kao razočaravajuće iskustvo. 

'Seks bez zaštite je ruski rulet'

Od svakog muškarca s kojim sam se ikad seksala tražila sam da koristi zaštitu i da se testira na spolno prenosive bolesti prije nego bih pristala spavati s njim, kaže pjevačica te dodaje da je svaki drugi oblik spolnog općenja za nju jednak igranju ruskog ruleta. 

Zbog lošeg prvog iskustva tek je s trenutačnim dečkom Lucom Carlom (32) otkrila da seks može biti ugodan i dobar. Bili su zajedno kad je ona imala 19 godina, no prekinuli su i pomirili se u lipnju prošle godine. 

- S Lucom sam u divnoj monogamnoj vezi u kojoj mogu voljeti sebe, biti slobodna i uživati u svemu jer mu vjerujem - kaže GaGa kojoj je seks ultimativno izražavanje ranjivosti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin