To je to što me zanima!

Lady GaGa u toplesu: 'Dugo sam se borila s kompleksima'

Premda je nedavno ispričala sve o svojoj borbi s manjkom samopouzdanja, iz njezine najnovije fotografije se to ne bi moglo iščitati. Gaga je rukama prekrila grudi i pokazala zavidnu liniju
Vidi originalni članak

Pjevačica Lady GaGa (32) posljednih dana uživa u uspjehu koji je postigao njen novi film 'Zvijezda je rođena'. GaGa je prije nekoliko dana pozirala za Elle magazin i za potrebe snimanja se skinula u toples.

Premda je nedavno ispričala sve o svojoj borbi s manjkom samopouzdanja, iz njezine najnovije fotografije se to ne bi moglo iščitati. Gaga je rukama prekrila grudi i pokazala zavidnu liniju. Fotografija je na društvenim mrežama prikupila milijune lajkova.

Film 'Zvijezda je rođena' je projekt Bradleyja Coopera (43) koji je u njemu debitirao kao redatelj. Svoju 'zvijezdu' Cooper je pronašao na dobrotvornoj večeri za oboljele od raka, na kojoj je nastupila Lady GaGa.

BRADLEY COOPER IMA HIT 'Kemija' s Lady Gagom ga je lansirala u vrh top ljestvice...

Nakon što je otpjevala samo nekoliko taktova pjesme 'La Vie en Rose' shvatio je, kako kaže, da je ona savršena za ulogu. Glazbenica ga je ubrzo pozvala u svoju kuću u Malibuu.

- Pričali smo, jeli špagete i pjevali. Pristala je glumiti u mom filmu pod jednim uvjetom. Rekla mi je da mrzi scene u kojima se vidi da glumci pjevaju na playback i da će od mene stvoriti pjevača ako ja od nje napravim glumicu - rekao je Bradley. Glumac je zatim vježbao pjevanje 18 mjeseci po šest sati dnevno. 

Pjesma iz filma, 'Shallow' je stigla u vrh top ljestvica, a singl je u Americi prešlusan preko 8,3 milijuna puta.

KATE I WILLIAM JEDINI DRUGAČIJI OD SVIH: Što razlikuje njihov kraljevski poljubac na vjenčanju od ostalih??

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • irinn 14.10.2018.

    Predivan film, toliko emotivan i dubok, dugo dugo sam bila pod dojmom....

  • _Varešak_ 14.10.2018.

    Ružna.

  • meryvuk 14.10.2018.

    Rijetko ruzna zena. 😦

Komentiraj...
Vidi sve komentare