To je to što me zanima!

Lady GaGa urinirala u kantu, a oni su od toga napravili parfem

Pjevačica je svojih, preko 40 milijuna sljedbenika na Twitteru, upozorila na novi parfem. Američki voditelj Andy Cohen od njezinog urina odlučio je napraviti miris
Vidi originalni članak

Pjevačica je izjavila da je njezin parfem 'The Fame' inspiriran mirisom krvi i sperme. Voditelj Andy Cohen (45) dosjetio se nove ideje pa je tijekom gostovanja u showu Jimmyja Fallona, izjavio kako je napravio parfem od urina Lady GaGe. 

- To je duga priča, no GaGa je urinirala u kantu za smeće u garderobi. Rekla mi je da ne bi stigla do zahoda. Ona je zvijezda, ona je Lady GaGa, može piškiti gdje god želi dok to ne postane zabrinjavajuće - otkrio je voditelj te dodao kako je tada odlučio naći neki recept kako bi sačuvao urin pjevačice. 

- Odlučili smo napraviti parfem u lijepoj boci. To će sigurno nešto vrijediti - zaključio je Cohen. Pjevačica je svojih, preko 40 milijuna sljedbenika na Twitteru, upozorila na novi parfem. 

- Dakle, Andy mi je javio da je napravio parfem od mog urina iz kante za smeće u garderobi studija. Upozorila sam vas u slučaju da vas pokuša pošpricati - napisala je pjevačica na društvenoj mreži. Lady GaGa je u rujnu gostovala u Cohenovoj emisiji  'Watch What Happens Live'.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Sir Crocodile 22.11.2013.

    prehenjatorica!

  • Mjerilo 21.11.2013.

    Bas me zanima kako ce ta prodaja tec,al da je svijet pukao,pukao je Bogami!! svasta ima danas ovo je jedan dokaz,da pisaku prodaje ma daj,a ljudi pazite jos gluplji ce kupovat ko ludi!!

  • bembara 21.11.2013.

    Nije bolest sve što boli !!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare