To je to što me zanima!

Lady GaGa zaplakala je na rođendanski video fanova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lady GaGa u subotu je proslavila 24. rođendan. Njezini obožavatelji diljem svijeta sudjelovali su u stvaranju videa, te se u njemu pojavljuje 126 ljudi
Vidi originalni članak

Nikad nisam tako jako plakala u 24 godine svog života, od čiste sreće i bezuvjetne ljubavi. Suze ne prestaju kliziti, napisala je na Twitter profilu Lady GaGa nakon što je pogledala rođendanski video objavljen na YouTubeu 26. ožujka, dva dana prije njenog rođendana. Video su napravili GaGini obožavatelji diljem svijeta, a na snimci čak 126 ljudi različite dobi čestita rođendan pjevačici. U dva dana video je imao više od 100.000 otvaranja i preko tisuću komentara u kojima fanovi koji nisu u videu također žele poželjeti sreću Lady GaGi.
- Ne znam čime sam zaslužila dar od vas i svih mojih fanova. Ali Bog vas je napravio veoma posebnima, moja mala čudovišta. Vi ste moje srce, napisala je u još jednom komentaru.
Pjevačica često na Twitter profilu objavljuje fotografije te ih u komentarima posvećuje obožavateljima koje naziva svojim malim čudovištima.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ZumZumZg 29.03.2010.

    ...sad zato sto je grda..meni bi trebala bit simpa, supšer zakon i sl... E pa nije UZAS je zivi!!! i totalno kopira sve zivo pocevsi od madoonne

  • ZumZumZg 29.03.2010.

    Ne jok...Na GAGU sam spao..ahahahahhahaha

  • SunTzu 29.03.2010.

    Koja grda zenska..To rijetko vidis

Komentiraj...
Vidi sve komentare