To je to što me zanima!

Laknulo joj: Uhitili su Taylorina uhodu koji je slijedi godinama

Pjevačica s uhodom ima problema već godinama. Njoj i njenoj obitelji slao je e-mailove, a kada god može, prati je u stopu. Zbog posljednjeg incidenta, završio je u pritvoru
Vidi originalni članak

Protiv Franka Andrewa Hoovera (39) pjevačica Taylor Swift (26) već je podignula nekoliko prijava, a ishodovala je i zabranu prilaska jer ju je godinama pratio i prijetio mailovima.

Nije joj smio prići bliže od 150 metara. No u Teksasu je nedavno prekršio tu zabranu. Pratio je auto u kojem se Taylor vozila, a njezine je tjelohranitelje zamolio da se fotografira s njom.

- Rekao im je da joj želi praviti društvo i ići gdje god ona ide. Njezino je osiguranje brzo reagiralo i prijavili su ga policiji - kažu Taylorini prijatelji dodajući da se pjevačica grozi susreta s Hooverom i boji se za svoju sigurnost.

Navodno je Hoover slao mailove njezinu ocu i majci, u kojima im je pisao da je 'bez Taylor njegov život besmislen', a i prijetio je cijeloj obitelji. Uhoda je trenutačno u pritvoru, a može izaći jedino ako plati jamčevinu od 100.000 dolara.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • OrcaPerestrojka 14.11.2016.

    Koja umišljena plavuša, ne podnosi obožavatelje. I ona je neka zvijezda kad ne drži do ljudi koji joj kupuju cd-e i idu na koncerte.

  • Blue sea 13.11.2016.

    Kazneni zakon Republike Hrvatske u članku 140. stavku 1. kaže: "Tko ustrajno i kroz dulje vrijeme prati ili uhodi drugu osobu ili s njom uspostavi ili nastoji uspostaviti neželjeni kontakt ili je na drugi način zastrašuje i time kod nje e izazove tjeskobu ili strah za njezinu sigurnost ili sigurnost njoj bliskih osoba, kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine."

  • _Varešak_ 13.11.2016.

    Ne puštati ga iz pritvora i stvar riješena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare