To je to što me zanima!

Lambaša preselila, nema više mise zadušnice za Enu

Prvi put u devet godina nije bilo mise zadušnice za Enu Begović u Dubrovniku. Dikan se navodno još nije vratio u Zagreb sa svojom novom curom
Vidi originalni članak

Na odmoru sam, bio je jedini odgovor Dolores Lambaše (28) na informacije da se, dva tjedna od upoznavanja s Josipom Dikanom Radeljakom (67), uselila u njegov stan na zagrebačkom Cvjetnom trgu. U četvrtak popodne Dolores je u bijeloj mini-haljini i štiklama ušetala u Radeljakovu zgradu, u čijem predvorju je netko nalijepio intervju s Dikanovom majkom Gjerminom, u kojem ona govori da ju je sram što ga je rodila. Sat vremena kasnije pred zgradu je stigao i Radeljakov džip. Dikanov vozač i dvojica mladića iz njega su počeli iznositi torbe i vrećice sa ženskom odjećom i asesoarima te sitan namještaj. Sve to, doznajemo iz pouzdanih izvora, pripada Dolores Lambaši. Glumica je dosad živjela u unajmljenom stanu u podsljemenskoj zoni s Franom Lasićem (54). Dok je bila na jahti s Dikanom, pisalo se kako će nakon povratka u Zagreb prvo morati platiti stanarinu, za koju je dužna oko 500 eura.  Lasić još zarađuje kao skiper u Dalmaciji. Radeljak se navodno nije vratio u Zagreb s Lambašom. Nije htio reći gdje je, niti odgovoriti zašto jučer u dubrovačkoj katedrali nije bilo mise zadušnice za pokojnu suprugu Enu Begović, prvi put nakon njene pogibije pod kotačima njegova džipa 15. kolovoza 2000.

VLATKA POKOS JOŠ BEZ ODJEĆE I NE KOMENTIRA...
Vlatka Pokos, nakon što ju je Dikan izbacio u majici i trapericama, pokušavala je ući u stan na Cvjetnom kako bi došla do svoje odjeće. Skupocjene krpice još nije dobila, a Dikana i Dolores ne komentira.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • smoker35 18.08.2009.

    samo nek pazi da i njoj se ne otpusti ručna....

  • BERISLAE 17.08.2009.

    lambaša sram te bilo.ti si kako mi na selu kažemo jedna fuksetina .

  • sacko 16.08.2009.

    Meni on liči na obudovjelog narko dilera s lošom prognozom.A ovo meso pored je tu samo po zakonu prve kategorije.No bucks no buck rogers, tja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare