To je to što me zanima!

Lambašin otac Stojanu je sve oprostio: Zašto bih ga krivio?

Više od dvije godine prošle su od tragične pogibije glumice Dolores Lambaše u automobilskoj nesreći, a njen otac Đino Lambaša još se nije pomirio s gubitkom voljene kćerke
Vidi originalni članak

Đini Lambaši još su svježa sjećanja na dan kada je izgubio kćer, a za tportal priznao je kako mu je, od kada Dolores više nema, u duši svaki dan pravi pakao. Otkrio je i da je dodatno potresen i zbog Stojana Matavulja, kojeg ne okrivljuje za smrt kćeri.

- Zašto bih ga krivio? To što se njemu dogodilo moglo se, nažalost, dogoditi svakome od nas. Nakon nesreće danima me zvao i ispričavao se. Sve sam mu oprostio. Što ja, uostalom, imam  kome opraštati? - rekao je Đino i dodao da mu presuda po kojoj Matavulj na godinu dana mora u zatvor, ne predstavlja ništa.

Za razliku od njega, s presudom se ne može pomiriti Alma Petrović, Doloresina majka, koja kaže da niakda neće prestati s pitanjima, želeći saznati što se točno dogodilo kobne noći.

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • El Tractor 15.02.2016.

    Ljudski je oprostiti, ali neznam baš bili svi tako napravili...

  • fiore 15.02.2016.

    s kim se "bono"-raspravlja?

  • kormilar 14.02.2016.

    Nažalost, Dolores je Stojana vrtila oko malog prsta. Naime, zbog nje su išli u vinski podrum i pili do kasno u noć, a zatim mu nije dala da se naspava tražeći od njega da je slijedećeg jutra hitno prebaci u Zagreb. To je ipak bilo previše za vremešnog Stojana, koji je tako pripit i umoran zaspao za volanom! Ostalo je povijest! Dakle, živjela je ritmom 100 na sat, što Stojan nažalost nije mogao pratiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare