To je to što me zanima!

Lamija Alečković i Ilija Jandrić s HTV-a odlaze na Al-Jazeeru?

Dvoje voditelja s HTV-a će izgleda krenuti stopama starijeg kolege Gorana Milića. Navodno je baš on bio jedan od razloga za Lamijin i Ilijin prelazak na Al-JAzeeru
Vidi originalni članak

Ilija Jandrić s HTV-om je potpisao sporazumni otkaz, ali ne smije govoriti gdje će nastaviti karijeru, piše Index.hr. Osim njega, s javne televizije odlazi i Lamija Alečković. Oboje bi karijeru trebali nastaviti na Al-Jazeeri.

Navodno će oboje preseliti u Sarajevo gdje je balkansko središte najpoznatije arapske televizije. Index piše da su Lamiju i Iliju na Al-Jazeeru privukla bolja primanja, profesionalni izazov i činjenica da projekt vodi Goran Milić, s kojim su donedavno radili na HTV-u.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MpH 17.05.2011.

    Ne sjećam se kad sam zadnji put pogledao nešto na HTV-u, osim teletext da provjerim listić i koliko je sati, jer jedino je to i gledljivo od 3 šugava programa za koje mi svaki mjesec skinu s računa. Razmišljam da otkažem te novce i doniram ih u humanitarne svrhe, a inkasator kad dođe može dobit samo šimecki 45 posred stražnjice!

  • Krisstal1 17.05.2011.

    A i Lamija "se probila" od običnog javljanja jednom mjesečno na dobro jutro Hrvatska pa do Al-Jazeere.....i ja bi mufte malo po svijetu švrćko a budale nek plaćaju 80.00kn.HRT-u za programe koje su totalno negledivi od smetnji na digitalnom signalu. Mogli bi koji mjesec dat i gratis i malo izbacite više ove dosadne španjolske serije.......

  • tulipan-ka 16.05.2011.

    koga nema bez njega se može

Komentiraj...
Vidi sve komentare