To je to što me zanima!

Lana Del Rey: Želim biti poput Angeline Jolie, ona je moj idol

Isto kao i Angelina, i ja smatram da je slava bezvrijedna sama po sebi, ali može ju se iskoristiti u dobre svrhe, kaže Del Rey koja želi pomagati drugima koliko može
Vidi originalni članak

Za časopis Madame Figaro fotografirao ju je Jean-Baptiste Mondino. Lana Del Rey (26) izgledala je 'kao kod kuće' u hippie izdanju. Raspuštena kosa, modni dodaci, trapezice... sve to joj savršeno stoji. U intervjuu za časopis mlada pjevačica raspričala se o prošlosti i otkrila što želi u budućnosti

- Htjela bih biti poput Angeline Jolie. Ona je moj uzor. Glazba je moja strast i zaista je obožavam, ali humanitarni rad me ispunjava - rekla je Lana. 

Pjevačica je u mlađim danima imala probleme s alkoholom. Počela je piti s 14, a na odvikavanju je bila već sa 16 godina i uspjela je riješiti svoj problem. Sad, kaže, ima osjećaj da je njen red da pomogne drugima i na taj se način barem djelomično iskupi i olakša onima kojima je potrebno. 

- Isto kao i Angelina, i ja smatram da je slava bezvrijedna sama po sebi, ali može ju se iskoristiti u dobre svrhe - kaže Del Rey.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mateja_5 22.01.2013.

    ona želi pomagati i bla bla.. pa čemu onda krzno na predzadnjoj slici?!!

  • WOMANIZER 22.01.2013.

    samo da spomenem da joj je glavni uzor Britney! ;)

  • floppy 22.01.2013.

    Zelim biti poput, sanadera,milanovica mesica i dobro ziviti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare