To je to što me zanima!

Lana i Ana na sto muka: 'Ta kopita nam maknite sa stopala'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
MUČNI TRENINZI Lana Jurčević i Ana Majhenić poslije satova irskog stepa u neudobnoj obući padaju u nesvijest od umora. Sam ples, kažu, jako je težak
Vidi originalni članak

Osjećam se kao da imam kopita na nogama. Cipele su mi grozne i prilično me žuljaju pa ih jedva čekam skinuti, kaže Lana Jurčević (31), koja će sutra u trećoj emisiji uživo showa “Ja to mogu” plesati step.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica dodaje kako joj se oduvijek sviđala plesna skupina Lord of the Dance, ali tek je na treninzima shvatila da oni zapravo plešu američki step, a irski, koji je zapao Anu Majhenić (34) i nju, puno je teži.

- Ovo je poput matematičkog zadatka, striktno, bez osobne kreativnosti i improvizacije, a s obzirom na to da meni nikad nije išla matematika, i s ovim imam malih poteškoća - šali se Lana. Od početka showa se 'pumpa' čajevima za energiju, a čim dođe kući s treninga, pada u nesvijest od umora. Ni partnerica Ana Majhenić nije oduševljena plesnim cipelama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisu elegantne, ali zato noge u njima ‘štrikaju’ sto na sat. Irski step mi je privlačan zbog Michaela Flatleya iz Lord of the Dance, a sve moje cure su ludovale za njim. Ne možeš vjerovati kako oni plešu - kaže glumica. Ovo joj je poslije cha-cha-cha drugi plesni zadatak.

Svi koji 12. prosinca žele biti u studiju HTV-a mogu se prijaviti na 24sata.hr. Ispunite obrazac ispod teksta na našem portalu, a žiri će odabrati desetero sretnika koji će dobiti ulaznice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Pametna ovca 11.12.2015.

    Jadnice,neka za odmor odu radtiti osam ili deset sati dnevno u nekoj tvornici sljedećih godinu dana za siću.

  • LiLu 11.12.2015.

    cekaj zar josn e guta ova Lana il je prestala

  • lord humungus 11.12.2015.

    show je čisti promašaj, čisti trash,.. neznam ko to može uopće gledat,....a dotične neka se samo znoje...dobivaju masne honorare za svaku epizodu tog trasha,..prosječni radnik u HR za tu lovu mora radit cijeli mjesec...tak da pssst, samo radite i znojite se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare