To je to što me zanima!

Lana Jurčević o kilama: 'Nema dijete, a ni djeteta, uopće mi ne smeta ovo malo škembice...'

Kad gledam neke stare snimke, e ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava i iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sada, skroz sam si fajn u svojoj koži, napisala je pjevačica
Vidi originalni članak

Pjevačica Lana Jurčević (37) javno se zalaže za 'body positivity' i prihvaćanje svog izgleda. Redovito objavljuje snimke i fotografije sebe u ležernom izdanju, a sada se našalila na račun svojih kilograma te priznala da joj njezina škembica ne smeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, na društvenoj mreži Instagram objavila je video koji je nasmijao sve njezine pratitelje.

- Koliko si smršavila i kako napreduje dijeta? - čuje se glas u pozadini.

- Ne napreduje - čuje se zvuk u pozadini koji lip synca Lana, a zatim je rukom pomazila svoj trbuščić.

- Nema dijete... A ni djeteta - šaljivo je poručila pjevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

Ispod objave na Instagramu Lana se osvrnula na svoj izgled.

- Kad gledam neke stare snimke, e ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava… i iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sada, skroz sam si fajn u svojoj koži. Nego, možda je vrijeme da se pokrenem da mi kosti i mišići ne zakržljaju treba koncerte još odskakati (hrpu nadam se) i tko zna što još. Slušam prijedloge za neke dobre aktivnosti, treninge? - napisala je ona. 

Njezini obožavatelji nisu propustili priliku zajedno s Lanom prokomentirati njezin izgled, a oni su uvjereni i da joj mršavljenje ne treba.

'Posebna, prirodna i čista srca i duše.Zato te volimo', 'Top si i batali priču', 'Baš u zadnje vrijeme zračiš nekom pozitivom, samouvjerenošću, smirenošću... Svaka čast Lana', 'Predivna top top žena, neopisiva', samo je dio komentari koji su se našli ispod objave ove pjevačice.

U komentarima se našlo i onih muškaraca koji su joj poručili da joj ne mogu pomoći s dijetom, ali mogu s nastankom djeteta.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S LANOM JURČEVIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Mozak za sve 08.04.2022.

    Dosle godine i predala se,ne smetaju joj kile jer ne može skinuti,kome ne smeta kila ????sta sere?postarala se barem desetak godina

  • mandalorian67 07.04.2022.

    Oduvijek mi je bila tako lijepa ta žena. Bas je ljepotica

  • 07.04.2022.

    Mali trbuščić zaista ne smeta ..meni je to keksi 🙂

Komentiraj...
Vidi sve komentare