To je to što me zanima!

Lana Jurčević podijelila je prve fotke prinove: 'Cijeli svijet si'

Jurčević je krajem srpnja objavila da je trudna, a dva tjedna kasnije otkazala je sve koncerte
Vidi originalni članak

Pjevačica Lana Jurčević (39) podijelila je prve fotografije prinove, koju je dobila krajem studenoga s dečkom Filipom Kratofilom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

STIGLA PRINOVA Rodila pjevačica Lana Jurčević

- Za nekog si samo broj, a nekome si cijeeeeli svijet - napisala je na Instagramu uz dvije fotografije koje prikazuju bebinu ručicu i narukvice.

Imala komplikacije

Jurčević je krajem srpnja objavila da je trudna, a dva tjedna kasnije otkazala je sve koncerte. 

PJEVAČICA POSTALA MAMA Lana rodila, obitelj slavi! 'Ona je dobro, mi smo jako sretni!'

- Zbog zdravstvenih razloga, nažalost se otkazuju zakazani koncerti na području Hrvatske, Slovenije i Austrije. Hvala puno organizatorima i publici na razumijevanju. Družimo se drugom prilikom i veselimo se tim danima opet - napisala je.

Zbog komplikacija u trudnoći bila je često u bolnici, odakle se javljala pratiteljima na Instagramu. Iz bolnice je, kako je objavila na Instagramu, izašla tijekom listopada ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Hecata 11.12.2023.

    Lana stalno pokazuje koliko je ustvari sebična, stalno ja ja ja, ako je postala mama a bogu hvala nije jedina onda uživaj u svojoj novoj ulozi. Ne moramo mi vidjeti njezinu bebu, ali stalno njezine fotke, dosta više jer je predosadno!

  • momo777 11.12.2023.

    Jedi govna, koje novine majko mila,jel vec pametan i izgovara, mama, sigurno ima q180, buduci anštajn... ja piša dva metra uvis,,, udarna vijest

  • charles_bronson 11.12.2023.

    Glavno da je zdravo i pametno na oca ostalo je nevažno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare