To je to što me zanima!

Lana ponovno ljubi bivšeg dečka Ivana Todorića?

Pjevačica je otputovala na odmor nakon “Plesa sa zvijezdama”. Lana je navodno u London otišla s bivšim dečkom Ivanom Todorićem
Vidi originalni članak

Otišla sam na odmor izvan Hrvatske. Doista mi je trebao. Unatoč tome cijelo sam vrijeme razmišljala koliko toga moram obaviti kad se vratim. Zato sam se sad bacila na posao, rekla nam je Lana Jurčević (23). Pjevačica koja je "osvojila" drugo mjesto u HRT-ovu showu "Ples sa zvijezdama" viđena je u društvu Ivana Todorića. Bivši ljubavni par navodno je otputovao u London. Šuška se kako je Lana odlučila ljubavi dati još jednu šansu.
- O takvim stvarima odavno ne pričam - kratko je prokomentirala pjevačica. Lana Jurčević trenutačno snima u studiju.
Polako završava novi, drugi po redu album. Uz to, kaže, istovremeno dogovara nove projekte.
- Ovaj mjesec snimamo i spot za najavni singl 'Pronađi me’, koji dogovaramo s redateljem. Jako se veselim - kaže Lana.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • muskarac 20.01.2008.

    možda joj je nestalo para na računu!??

  • ona009 20.01.2008.

    hm..ne znam dali da placem ili da se smijem...hvala njoj kaj je to podjelila sa nama,mada nikog od nas to nezanima...dala je sansu bivseg decku pa nek joj je sa srecom..ocito tu ima neceg vise od ajmo reci samo ljubavi...pardon..mislim da nje niti nema..jer svako malo je sa drugim...dovoljno sam vidjela i cula uzivo i mogu reci samo jedno..JABUKA NE PADA DALEKO OD STABLA.

  • entoni 20.01.2008.

    Pardon dječak treba hodalicu zbune me ovakve ne bitne info. tko koga. Može li Todo i Lana nešto donirati novca pa da se piše o tome ?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare