To je to što me zanima!

Lane i Kinnear umjesto Kevina Spaceyja u 'Kući od karata'

Snimanje serije je privremeno prekinuto u studenome nakon brojnih optužbi usmjerenih protiv Spaceya koje su ga teretile za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje
Vidi originalni članak

Šesta, posljednja sezona političke drame 'Kuća od karata' nastavlja s produkcijom pošto je Kevin Spacey (58), koji je glumio središnji lik, otpušten zbog optužbi za spolno uznemiravanje. 

SKRIVA SE? Spacey je 'nestao' nakon seks skandala: Uopće se ne javlja

Online časopis Deadline piše da se ekipi američke serije u novoj sezoni pridružuju glumica Diane Lane (53) i glumac Greg Kinnear (54).

Zasad je poznato samo da će poznati glumački dvojac u seriji biti brat i sestra, odnosno blizanci. 

Još se ne zna kako će se scenaristi i producenti snaći sa Spaceyevim odlaskom no pretpostavlja se da će njegov lik jednostavno smrtno stradati ili umrijeti. 

Oskarovac je u svih pet sezona imao središnju ulogu u Netflixovoj seriji, onu beskrupuloznog političara Franka Underwooda, koji je od kongresmena Južne Karoline stigao do Ovalnog ureda. 

KONTROVERZNI 'GANDALF': 'Neke glumice same nude seks za uloge, a onda glume žrtve'

U posljednjoj sezoni ključnu ulogu preuzima glumica Robin Wright koja je glumila Underwoodovu suprugu Claire.

Snimanje je privremeno prekinuto u studenome nakon brojnih optužbi usmjerenih protiv Spaceya koje su ga teretile za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 01.02.2018.

    nije mi draga serija

  • Dennyy 01.02.2018.

    No Spacey, no party.. serija koju sam prestao pratiti onog trenutka kada su ga izbacili jer jedini razlog zašto sam pratio seriju je upravo zbog njega.. glumčina i pol

  • Stručnjak za sve 01.02.2018.

    Fantasticna serija...Spacey je velik glumac, ali pokazalo se kakva je osoba, i sad ce ispastat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare