To je to što me zanima!

Lanu Klingor Mihić je shrvao gubitak ljubimca: 'Ljubavi, žao mi je, dala sam sve od sebe...'

Ovakve stvari ne objavljujem i nosim se s time kako znam. Isplačem dušu koliko god je potrebno. Želim biti iskrena s vama. Jedino je iskrenost ispravan put, poručila je pjevačica svojim pratiteljima
Vidi originalni članak

Bivša pjevačica E.T.-ja, Lana Klingor Mihić (41) sa svojim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke iz svoga privatnog života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, nakon pjevačke karijere, Lana je postala i uspješna PR stručnjakinja, često kuha, a njezini pratitelji znaju i da se bavi uzgojem pasa. Sada je sa javnosti podijelila tužnu vijest o gubitku ljubimca.

- Jučer smo izgubili jednu bebu. Teško se nosim s time iako mi svi govore da je to dio uzgoja i da trebam ojačati ili se time ne baviti - napisala je Klingor Mihić.

Objasnila je ona i nešto kasnije zbog čega je odlučila svoju tugu podijeliti javno sa svojim pratiteljima.

- Ovakve stvari ne objavljujem i nosim se s time kako znam. Isplačem dušu koliko god je potrebno. No, s obzirom na to da znam da ćete me sasuti sa 700 poruka prvi put kad vidite samo troje štenaca na storyjima, ne želim produljivati ovu agoniju niti se osjećati kao da nešto skrivam, lažem i slično. Nisam sposobna za to i  uopće ne želim takav odnos s vama. Jedino je iskrenost ispravan put. Bar za mene - napisala je.

HVALEVRIJEDNA OBJAVA Lana Klingor objavila fotku s ginekološkog stolca: 'Šokantna vam je? E, pa ne bi trebala biti!'

- Žao mi je ljubavi mala, dala sam sve od sebe - nadodala je Lana koju je gubitak ljubimca shrvao.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 02.12.2021.

    Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

  • vedii888 02.12.2021.

    teško ju je pogodilo.

  • CapkovoTele je unikatno ime...? 02.12.2021.

    Ok shvačam da je žalosna i ja bi bil, shvačam da je to podijelila na društvenim mrežama ali ne shvačam zakaj je potreban članak o tome, ok i to shvačam ali ne shvačam ak me shvačate?

Komentiraj...
Vidi sve komentare