Show

Komentari 62

Lana Klingor objavila fotku s ginekološkog stolca: 'Šokantna vam je? E, pa ne bi trebala biti!'

Lana Klingor objavila fotku s ginekološkog stolca: 'Šokantna vam je? E, pa ne bi trebala biti!'

Redovni pregledi jedini su način da to spriječimo i sačuvamo vlastito zdravlje jer, nažalost, rak vrata maternice u Hrvatskoj svaki dan se dijagnosticira jednoj ženi, napisala je nekadašnja pjevačica

Lana Klingor Mihić (40) na Instagramu je objavila fotografiju s pregleda u ginekološkoj ordinaciji i podsjetila sve žene da čuvaju svoje zdravlje i redovito posjećuju ginekologa.

POGLEDAJTE VIDEO:- Šokantna vam je ova fotka? E pa ne bi trebala biti. Pogotovo ako znamo da na redovne ginekološke preglede ide tek svaka treća žena i da ih godišnje u Europi od raka vrata maternice umre 30 tisuća. Redovni pregledi jedini su način da to spriječimo i sačuvamo vlastito zdravlje jer, na žalost, rak vrata maternice u Hrvatskoj svaki dan se dijagnosticira jednoj ženi, a svaki treći dan jedna žena gubi bitku s njim - napisala je Lana.

Pjevačica je dodala da su iskustva s rakom vrata maternice svuda su oko nas.

- Ali ostaju neispričana iz raznih razloga - napisala je Klingor.

Fotografija je u jednom danu skupila 6 tisuća lajkova, a Lanini pratitelji bili su puni riječi hvale za njezinu inicijativu. 

- Konačno!! Treba stat tome da su ginekolozi, ulošci, tamponi, menstruacija i kondomi tabu i da se 'o tome ne priča' - napisala je jedna pratiteljica. 

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!