To je to što me zanima!

'Lara' i 'Dinko': Glumci 'Larina izbora' zablistali su u Cannesu

Iako se Doris bojala da će pasti u dugoj bež toaleti Aleksandre Dojčinović, odlično se snašla. Filip Juričić s leptir-mašnom izgledao je kao holivudski zavodnik iz 50-ih
Vidi originalni članak

Doris Pinčić blistala je u satenskoj haljini golih ramena, a Filip Juričić s leptir-mašnom izgledao je kao holivudski zavodnik iz 50-ih. Glavni negativac Dinko Bilić iz serije “Larin izbor” crvenim tepihom u Cannesu u Francuskoj prošetao je u elegantnom odijelu Ivice Klarića.

Iako ga je dizajner htio vidjeti u bijelom odijelu, Filip Juričić (31) ga je odbio jer mu se boja nije sviđala. Glamurozni imidž upotpunio je crnom leptir-mašnom. Prije crvenog tepiha Filipu su kosu, brkove i bradu uredili u obližnjoj brijačnici.

Doris Pinčić (24) prepustila se frizerima i vizažistima. Iako se bojala da će se osramotiti i pasti u dugoj bež toaleti Aleksandre Dojčinović, odlično se snašla. Pokrovitelji 65. filmskog festivala Chivas lani su u Cannes vodili glumca Amara Bukvića, a godinu prije Franu Lasića.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • lovelife 06.06.2012.

    Dinkooo naaajjaci lik domace serije IKAD!! U VRAZJU MATER <3

  • user_61420 19.05.2012.

    ja imam smao jednu primjedbu. zašto su ubili lejlin lik!? bila mi je daleko bolja od lare i ona i dinko su bili jedini razlog zašto bih pogledala tu glupu seriju, a oni mi ju ubiše. zašto!?

  • NikolinaRicko 19.05.2012.

    Pa dobro nek vide i oni malo svijeta!!!Još su mladi i ima nade za njih,treba im dat šansu a i lijepi su!!!Moram priznat da koliko god ljudi pljuju po seriji ipak je najgledanija i svi sve znaju šta se zbiva!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare