To je to što me zanima!

Lara sazna da Nela želi izdati Jašu, a Leila puca u Lucijana

Leila je zaprepaštena nakon što je ustrijelila Lucijana njegovim pištoljem. Brod kojim je htjela otploviti svaki čas treba otići. Leila je u dubokoj dilemi što učiniti
Vidi originalni članak

Leon pokazuje Dinku i Jakovu pramen Karmenine kose. Laže im kako čovjek koji drži Karmen traži od njih novac za otkupninu. Leon ponudi Jakovu i Nikši unosan, ali riskantan posao koji oni ne mogu odbiti. Navodni otmičari traže visoki iznos za Karmenin otkup i Nikša procijeni da nemaju drugu opciju nego pristati na Leonovu pomoć. Jakov pristaje, ali Dinko odbija. Lara izravno kaže Neli u lice kako je otkrila njenu i Lucijanovu nagodbu i Nelinu namjeru da izda vlastitog sina kako bi spasila Tončija. Lara će učiniti sve samo da je spriječi u tom naumu. Nakon razgovora s Nikol i svađe s Larom, Nela ipak shvaća da ne smije vjerovati Lucijanu.

Leilu na odlasku iz Splita zaustavlja policija koju je poslao Lucijan. Lucijan privodi Leilu radi pokušaja bijega u Maroko kod Dinka. Jednu noć od nje pokušava izvući priznanje, ali je na kraju pušta, jer shvaća da će do Dinka prije doći ako je ona na slobodi. Odluči je pratiti. Uhvati je netom prije ulaska na trajekt. Lucijan u naguravanju otme Leili karte za put, a ona njemu, prije nego vidi kuda ide, pištolj. Nakon što joj ga pokuša oteti iz ruke, pištolj upali. Lucijan je ustrijeljen. Leila je zaprepaštena nakon što je ranila Lucijana. Brod kojim je htjela otploviti svaki čas treba otići. Leila je u dubokoj dilemi što učiniti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Kum Amte 07.04.2013.

    Prije bi pogleda indeks Ave Karabatić nego ovu smijuriju od sapunice.Il vozačku Radimira Čačića..

  • mučkođubre2 05.04.2013.

    treba raspisat peticiju da ukinu ovu tragisapunicu...

  • eminem9 05.04.2013.

    koliko slova L u naslovu.. L L L ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare