To je to što me zanima!

Larisa Lipovac Navojec otkrila gdje je bila na putovanju: 'Jako sam dobra u tome, priznajem'

Kaže da ima puno obveza, radi na novoj autorskoj predstavi koja izlazi krajem travnja te na raznim projektima, a s klincima dosta često posjećuje festivale i natjecanja
Vidi originalni članak

Uzbuđenje mi je čak i veće nego prošle sezone. Malo manje poznajem kandidate koji su ove godine ovdje, ali s obzirom na prošlogodišnje iskustvo, mislim da će biti mnogo pozitivnih iznenađenja, rekla je plesačica Larisa Lipovac Navojec (46) koja će ove sezone biti dio žirija televizijskog showa 'Ples sa zvijezdama', a nedavno se vratila s putovanja i otkrila detalje za Story.

Dodala je i da će joj uloga žirija doći kao pravi odmor nedjeljom od svakodnevnih obaveza. Plesačica je s dečkom i djetetom bila na skijanju i dobro se provela.

- Bila sam na skijanju u Obertauernu gdje sam otišla s partnerom i djetetom tjedan dana te smo zaista uživali i odmorili se. Ja se boardam i moram priznati da sam jako dobra u tome - priznala je Larisa.

Kaže da ima puno obveza, radi na novoj autorskoj predstavi koja izlazi krajem travnja te na raznim projektima, a s djecom dosta često posjećuje festivale i natjecanja.

ROĐENDANSKA ČESTITKA Larisa Lipovac Navojec objavila rijetke fotke sa šest godina mlađim dečkom: 'Volim te'

Podsjetimo, Larisa i glumac Goran Navojec (52) su se razveli 2015. godine. Zajedno su bili 13 godina od kojih su 7 bili u braku. Zajedno imaju sina Grgura. Plesačica je u vezi s DJ-em Hrvojem Jelinčićem od 2016., a svoju vezu u početku su skrivali od javnosti. U travnju te godine zajedno su se pojavili na večeri Cro A Portera na Zagrebačkom velesajmu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • VLADEK72 03.03.2023.

    Kud je Gogo gledao kad se zaljubio u ovo čudo. Možda je bogata, a on lud za parama. Zato ga dnevno gledamo u pet izdanja, od glupih bauhaus i meblo reklama do dosadnog Mrkomira i serije Oblak.

  • rocky55555 03.03.2023.

    bome noga i prsti kao u futbalera

  • 02.03.2023.

    Ajme

Komentiraj...
Vidi sve komentare