Show

Komentari 6

Larisa Lipovac Navojec objavila rijetke fotke sa šest godina mlađim dečkom: 'Volim te'

Larisa Lipovac Navojec objavila rijetke fotke sa šest godina mlađim dečkom: 'Volim te'

Sretan ti rođendan ljubavi. Sve znaš! Volim te, napisala je povodom njegovog rođendana uz zajedničku fotografije na kojoj je par zagrljen s osmijehom od uha do uha

Koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac Navojec (45) s pratiteljima je podijelila fotografiju sa svojim partnerom, DJ-em Hrvojem Jelinčićem (39).

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako Larisa ne objavljuje često fotografije s Hrvojem, ipak nije mogla odoljeti da mu ostavi romantičnu poruku povodom njegovog rođendana.

- Sretan ti rođendan ljubavi. Sve znaš! Volim te - napisala je uz zajedničke fotografije para u zagrljaju i s osmijehom od uha do uha.

Par je svoju vezu započeo 2016. godine, a iako su svoju vezu u početku skrivali od javnosti, u travnju te godine zajedno su se pojavili na večeri Cro A Portera na Zagrebačkom velesajmu.

Zagreb: Crveni tepih 9. Story Hall of Famea

- Naša ljubav nije planula na prvi pogled. Nakon prvog susreta počeli smo se dopisivati, a onda je Hrvoje, koji je nevjerojatno poduzetan i hrabar tip, krenuo u akciju. Ja se u svojoj tadašnjoj poziciji, nedugo nakon razvoda, sigurno ne bih bila upustila u vezu sa šest godina mlađim dečkom da se meni i Grguru nije apsolutno posvetio i potpuno nas oboje osvojio - izjavila je ranije za Gloriju.

Larisa je prije nego što je upoznala Hrvoja bila u braku s glumcem Goranom Navojcem (46), od kojeg se rastala 2015. godine. Zajedno su bili 13 godina od kojih sedam u braku u kojem su dobili sina Grgura (11).

- Goran i ja uvijek smo bili prijatelji te da je suludo i nemoguće biti neprijatelj s njim - izjavila je Larisa objasnivši da su i dalje u vrlo dobrim odnosima.

Zagreb: Larisa Lipovac i Tamara Curi? otvorile plesni centar Tala

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S PAULOM JERIČEVIĆ IZ PLESA SA ZVIJEZDAMA