To je to što me zanima!

Larisa Lipovac Navojec pojasnila zašto je zadržala prezime bivšeg supruga Gorana nakon razvoda

Goran i ja uvijek bili jako dobri prijatelji i puno prije nego što smo započeli vezu. Tako da je meni jednostavno nezamislivo da nemam njega tu s lijeve i desne strane, ispričala je plesačica o bivšem suprugu
Vidi originalni članak

Plesačica i članica žirija u showu 'Ples sa zvijezdama' Larisa Lipovac Navojec (45) u intervjuu za Story je progovorila o odnosu s bivšim suprugom, glumcem Goranom Navojcem (51).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Larisa i Goran razveli su se 2015. godine. Plesačica i dalje nosi Goranovo prezime, a sada je objasnila i iz kojeg razloga.

- Dvije su stvari. Prvo, kad imaš dijete s čovjekom s kojim si bio dobar dio života. Ipak smo mi bili 13 godina zajedno. Mislim da je za dobrobit djeteta važno da su tu tata i mama zbog cijelog njegovog života, zbog ljubavi i kako će on to prebroditi emotivno. Druga stvar je što smo Goran i ja uvijek bili jako dobri prijatelji i puno prije nego što smo započeli vezu. Tako da je meni jednostavno nezamislivo da nemam njega tu s lijeve i desne strane. Vjerojatno tako i on mene, za poslove i neke životne savjete - ispričala je, pa dodala kako nije sve samo vezano za dijete.

- Poklopilo se i to da smo si našli dobre partnere i da smo svi zajedno super. Svi zajedno imamo Grgura, zajedno radimo na tome da je obitelj tu na prvom mjestu. Ne vidim smisao u micanju Goranovog prezimena jer mi se dijete preziva Navojec, ja već dugo vremena oba prezimena koristim. Ne osjećam još potrebu nešto micati - istaknula je.

Glumac i plesačica u braku su bili 6 godina, te zajedno imaju sina Grgura, za kojeg Larisa kaže da joj je najveća podrška.

OČARALI TOČKOM U 'PLESU' Žiri priredio spektakl: Ciboci pokazao isklesano tijelo, trudna Franka plesala nakon 12 godina

- On je krenuo s glumom, ali evo baš u rujnu prošle godine s obzirom da ja imam veliki plesni centar, imali smo neke umjetničke plesne kampove i onda je počeo plesati. I sad mogu reći da je totalno zaražen plesom, trenira svaki dan, trenira različite plesne stilove. Nadam se da će krenuti maminim stopama - rekla je Lipovac Navojec.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'TKO MI BOLJE KUHA?':

Idi na 24sata

Komentari 24

  • joannager 10.06.2022.

    Hm mislim da ona kalkulira. Ono kao fol radi djeteta( to su gluposti) ustvari ostavlja prostor da on dodje ponekad i legne s njom i da joj pomaze financijski itd

  • 09.06.2022.

    Da je on tebi dobar bili bi Vi skupa i obrnuto...Tako ja mogu i sa susidon..Bili dobri od prije,onda veza i onda opet dobri..Ne triba se danas ni ženit jer duže traje razvod nego brak...

  • Okuka 09.06.2022.

    Bolje da si oženil grospičku

Komentiraj...
Vidi sve komentare