To je to što me zanima!

Larisa se 'pofriškala': Novi je izgled pokazala u finalu 'Plesa'!

Na haljini je imala puno 'trakica' koje su blistala pod svjetlima reflektora. Larisin stilist je kroz cijelu sezonu bio Marko Grubnić koji je istaknuo kako je finale došlo prebrzo, ali da je uživao
Vidi originalni članak

Iznenađujuće dobro, pisali su pratitelji na društvenim mrežama nakon što se Larisa Lipovac Navojec pohvalila novom frizurom u finalu emisije 'Ples sa zvijezdama'. U 12 epizoda ove sezone imala je nekoliko frizura, od dugih do kratkih, ali šiške su svakako pokrenule raspravu.

Nije bilo potrebe 'istraživati' je li Larisa uistinu ošišala svoju kosu i sad ima šiške ili je u pitanju bila perika, jer je Larisa to otkrila objavivši video dok su je šminkali i radili frizuru. Imala je 'lažne šiške', ali gledatelji su svejedno komentirali kako joj promjena odlično pristaje.

Novi imidž je lijepo oblikovao njezino lice, a ostatak kose bio je malo razbarušen, što je odgovaralo zaigranoj crnoj kombinaciji s dijamantnom ogrlicom oko vrata. Imala je na haljini puno 'trakica' koje su blistale pod svjetlima reflektora.

ANKETA Jesu li Marco i Paula zaslužili pobjedu u Plesu sa zvijezdama?

Stilist joj je kroz cijelu sezonu bio Marko Grubnić koji je istaknuo kako su mu prebrzo proletjele epizode, ali i kako to znači da je uživao u svakoj sekundi. 

Podsjećamo, pobjednici ove sezone showa 'Ples sa zvijezdama' su Marco Cuccurin i Paula Tonković. Više o njima pročitajte OVDJE. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • KusNjega 22.05.2023.

    Ista naša Baba Yaga u mlađim danima!!

  • LadyMara 22.05.2023.

    Tala rulz 😉

  • Cherylin 22.05.2023.

    Tupe od šiških, ali Darija je trebala pobjediti, Marko ga kao kritlzirao a vidjelo se iz svemira da pobjeđuje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare