To je to što me zanima!

Larissa 3310 vs. SmartKnoll: Mobiteli se razvijaju. U manje prostora stane više memorije

Hrvatica je bacila rukavicu, da ne kažemo mobitel, Paragvajki koja navija za Brazil
Vidi originalni članak

Nakon što je u Katru na tribinama svojim izazovnim outfitima i bujnim oblinama privukla pozornost i šeika koji su je fotografirali mobitelom, Ivana Knoll (30) otišla je korak dalje. Ovaj put pozirala je s mobitelom među grudima poput najpoznatije navijačice Larise Riquelme (37).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Larissa je 2010. u Južnoj Africi postala planetarno popularna zbog zdušnog navijanja s mobitelom među svojim bujnim grudima. Navijačicu iz Paragvaja, inače model i TV voditeljicu, koja je utakmice pohodila s mobitelom među grudima, pomno su pratile svjetske fotoagencije kako bi je snimile na tribinama u seksi izdanju koje je izludjelo nogometne fanove diljem svijeta.

Često se pojavljivala u prijenosima utakmica, a ako nije imala kartu za ulazak na tribine, fotoreporteri su je nalazili u fan zonama. Tad je obećala da će se skinuti ako Paragvaj osvoji Svjetsko prvenstvo, a iako se njezina domovina oprostila od natjecanja u četvrtfinalu, Larissa se ipak fotografirala gola za Playboy.

Larissu na njenoj društvenoj mreži danas prati gotovo dva milijuna ljudi. Sudeći po njenim objavama na Instagramu, propustila je Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru, Paragvaj ovaj put ne igra, no Larissa je i dalje sveprisutna. Uoči prvenstva u Katru rekreirala je svoje kultne fotografije od prije 12 godina i opet pozirala s mobitelom među grudima, ali ovaj put u kupaćem kostimu u bojama susjednog Brazila, za čiju reprezentaciju sad navija.

SJEĆATE SE LARISSE? Najljepša navijačica svijeta se vratila: Sad sam za Brazilce...

Nakon pljačke njezina doma 2014. Larissa se potpuno povukla iz javnosti i posvetila obiteljskom životu. Udala se za nogometaša Jonathana Fabbra i rodila mu kćerkicu. Ipak, život daleko od svjetala pozornice joj je s vremenom dosadio pa je odlučila iskoristiti staru slavu i dobro je unovčiti. Reklamira kupaće kostime, donje rublje i proizvode za kozmetiku.

Ivana Knoll proslavila se na SP-u u Rusiji 2018. Do prije Sp-a na Instagramu ju je pratilo nekoliko stotina tisuća ljudi, a sad se s gotovo 1,5 milijuna pratitelja opasno približila Larissi. Tijesna borba prsa o prsa, reklo bi se. A i tehnologija se razvila u 12 godina... 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • bhorv202 07.12.2022.

    larissa avion

  • rocky55555 07.12.2022.

    Kriste kakav članak

  • grom 1992 07.12.2022.

    U donju rupu bi joj stao i tablet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare