To je to što me zanima!

Lars von Trier većinu filmova snimao je pijan i nadrogiran

Danski redatelj bojao se da će trijezan stvarati samo loše filmove pa se drogirao i opijao kako bi 'zakoračio u paralelni svijet'. Samo je 'Nimfomanku' snimio trijezan
Vidi originalni članak

Nakon što je 2011. na filmskom festivalu u Cannesu izrazio simpatije prema Hitleru zbog čega je naišao na osudu javnosti Lars von Trier (58) izbjegavao je javno govoriti. Sada je dao intervju za danski Politiken u kojem je rekao da je većinu svojih filmova snimao pijan ili drogiran. 

Danski redatelj bojao se da će trijezan stvarati samo loše filmove pa se drogirao i opijao kako bi 'zakoračio u paralelni svijet'. Tako su nastali njegovi nagrađivani filmovi poput 'Dogvillea' i 'Melankolije'. Jedini film kojeg je snimio trijezan je, kaže, 'Nimfomanka', a za njega mu je trebalo 18 mjeseci da ga završi. 

Von Trier se zbog obitelji odlučio otrijezniti i sada redovito odlazi na sastanke anonimnih alkoholičara.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • vozi Miško 01.12.2014.

    Znao sam da je zbog nečega taj film loš! Večina drugih super, Lomeći valove mi je omiljen.

  • kung fu panda 01.12.2014.

    i što sad?

  • user_394424 01.12.2014.

    Redatelj koji je najbolji primjer bolesnog, izopacenog Hollywooda i kvazi "umjetnika" koji konstantno guraju odredene pojedince dijeleci im isprazne superlative... Dobar film je dobar film, a ovo sto on radi je jednostvno bolesno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare