To je to što me zanima!

Latice, svijeće, baloni i cvijeće: Adriana iznenadila Ćaletu-Cara

Nogometaš Ćaleta-Car i pravnica Đurđević su u vezi godinu dana, a nedavno su se preselili u Francusku zbog novog ugovora koji je potpisao za nogometni klub Olympique de Marseille
Vidi originalni članak

Najmlađi hrvatski reprezentativac, nogometaš Duje Ćaleta-Car, jučer je napunio 22 godine, a njegova djevojka Adriana Đurđević (26) potrudila se svom dragom pripremiti romantično rođendansko iznenađenje, kojim se, naravno, pohvalila na svom Instagramu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uredila je njihov zajednički stan posebno za njega, crvenih balona u obliku srca bilo je posvuda, a na podu su bile razbacane latice ruže i zapaljene svijeće kojima je napisala 'volim te'. 

- Kiki sretan rođendan - napisala je uz video Adriana te ujedno otkrila i koji nadimak ona ima za svog Duju. Nogometaš i pravnica su u vezi godinu dana, a nedavno su se preselili u Francusku zbog novog ugovora koji je Ćaleta-Car potpisao za nogometni klub Olympique de Marseille.

- Stari se. Hvala vam svima, a posebno mojoj ljubavi na ovom iznenađenju - napisao je Duje pokraj fotografije koju je podijelio na svom Instagram profilu. Budući da je više puta istaknula kako se veseli jednog dana biti u ulozi supruge i majke, novi bi zajednički život ovog para mogao rezultirati i nekim velikim životnim odlukama. 

VIDI OVO! Ovo su sve Bieberove bivše: Koga je Justin ljubio prije zaručnice.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • EnnaBella 18.09.2018.

    Ajme majko kićeraja...!!!!!!

  • dimon 18.09.2018.

    Lik izgleda odlicno plus pun love da sam na njegovom mjestu mijenjao bi zene ko carape... ali lik je picic vidi se po instagramu, ne smije prnut bez ove...

  • Katja123_1 18.09.2018.

    Skida li ova kad te naočale? Mislim nema šta pozata jel, al nepristojno je na svakoj slici....

Komentiraj...
Vidi sve komentare