To je to što me zanima!

Laurie iz 'Ludih sedamdesetih' umrla je u snu na odvikavanju

Na odvikavanje se prijavila sama jer se htjela riješiti problema koji su je mučili posljednjih nekoliko godina. Veselila se oporavku, rekao je glasnogovornik glumice
Vidi originalni članak

Lisa Robin Kelly, poznata po ulozi Laurie, sestre Erica Formana u seriji 'Lude sedamdesete', preminula je u dobi od 43 godine, pišu strani mediji. 

Glumica je preminula u srijedu, u snu u klinici u Kaliforniji gdje je bila na odvikavanju. 

- Na odvikavanje se prijavila sama jer se htjela riješiti problema koji su je mučili posljednjih nekoliko godina. Bila je vesela i puna samopouzdanja, sretna što će ovisnosti reći zbogom - rekao je glumičin glasnogovornik. 

Uzrok smrti još nije poznat. Lisa je u srpnju ove godine podnijela zahtjev za rastavu od supruga Roberta Gilliama. Vjenčali su se u listopadu 2012., no brak je od samog početka bio na klimavim nogama.

Glumica se dulje vrijeme borila s ovisnošću o drogama i alkoholu, a zbog toga je imala i problema sa zakonom. U lipnju ove godine uhitili su je jer je bila prepijana da vozi i zaustavila je promet. Prošle godine uhićena je zbog nasilja u obitelji. Navodno je pretukla tadašnjeg dečka. Uhitili su je i 2010. zbog vožnje pod utjecajem opijata i alkohola. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • AntonioStrel 16.08.2013.

    Čisti kokain kao suza. Čim se drogirala znala je da ju smrt čega. Ne sumnjam da je uživala u svakom trenutku svog života no cijena toga je šta je preminula mlada. Bilo je toga i biti će.

  • jojojoj 16.08.2013.

    šteta :(

  • greys anatomy 16.08.2013.

    Tužno što oni koji se trude ispraviti svoje greške završe na ovaj način, dok oni drugi tipa rihanne,justina bibera...itd. se smatraju uzorima

Komentiraj...
Vidi sve komentare