To je to što me zanima!

Lazić prvi put nakon prometne nesreće pjevao pred publikom

Darko je sa zaručnicom Marinom bio na koncertu Saše Matića, a u jednom trenutku uzeo je mikrofon i zajedno sa Sašom zapjevao pjesmu 'Neke ptice nikad ne polete'
Vidi originalni članak

Pjevač Saša Matić (40), koji je u prosincu imao koncert u zagrebačkoj Areni, Valentinovo je proslavio radno. U Loznici imao je koncert, a u publici je bio folk pjevač Darko Lazić (27) sa zaručnicom Marinom Gagić (20), koja je u sedmom mjesecu trudnoće, prenosi Kurir.

Na iznenađenje prisutnih, Darko je u jednom trenutku uzeo mikrofon i zajedno sa Sašom zapjevao pjesmu 'Neke ptice nikad ne polete'. Ovo je prvi put da je Lazić pjevao pred stotinama ljudi poslije prometne nesreće u kojoj je zadobio teške ozljede. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, Darko je još uvijek službeno u braku s Anom Sević (33), iako su oboje krenuli dalje nakon prekida. Čim se sudski razvedu, Ana će se prepustiti planovima za budućnost s dečkom Danijelom Nedeljkovićem, piše Kurir

- Darko i ja smo se zezali neki dan da će on pjevati na mojoj svadbi, a ja mu kažem: 'Ja sam od tebe zaslužila da mi pjevaš besplatno do kraja života' - ispričala je Ana, koja s Darkom ima kćer Lorenu. Srpski mediji često pišu kako bivši par nije u dobrim odnosima, ali pjevačica govori suprotno. Darkova prometna nesreća je, kaže, nešto najgore što joj se dogodilo. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • x00x 16.02.2019.

    uh hvbala.. vec sam se zabrinuo

  • EdgarAllanP 16.02.2019.

    prilicno je debel za narkica

  • RobertC 16.02.2019.

    Ko je taj lik kad ga se stalno spominje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare