To je to što me zanima!

Lazić slavi, prošlo godinu dana od nesreće: 'Samo da sam živ'

Danas mi je drugi rođendan. Neću praviti nešto veliko, bit ću u Brestaču s obitelji, rekao je Darko koji je prošlog petka nastupao u jednom zagrebačkom klubu
Vidi originalni članak

Prije točno godinu dana folk pjevač Darko Lazić (28) imao je stravičnu prometnu nesreću kod Pećinaca i jedva je ostao živ. Nekoliko mjeseci oporavljao se u bolnici nakon što je sletio s automobilom u kanal. Nije bio vezan, a imao je 1,39 promila alkohola u krvi dok je jurio automobilom više od 100 km/h.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog nesreće mu je bila noga ispala iz kuka, imao je hematom na glavi, slomio je rebra, vilicu i nogu na više mjesta. Bio je u kritičnom stanju i liječnici su mu se borili za život.

DARKO LAZIĆ ALKOHOLIZIRAN Srpska folk zvijezda bori se za život: Autom je sletio s ceste

Navodno su mu bili otkazivali bubrezi i jedno plućno krilo. Neko vrijeme je bio u induciranoj komi, izvadili su mu slezenu te je bio na nekoliko operacija.

Dok je bio u bolnici, pisali su srpski mediji, bio je u apstinencijskoj krizi što mu je usporavalo oporavak. Sad, godinu dana nakon tragedije, Darko se dobro osjeća. Godišnjicu nesreće koju je preživio Darko će obilježiti s najbližima, zaručnicom Marinom Gagić, sinom Aleksejem i prijateljima, javlja Kurir

U BOLNICI ĆE BITI GODINU DANA? Vozio pijan više od 100 km/h: 'Lazić se hvalio vratolomijama'

- Danas mi je drugi rođendan. Neću praviti nešto veliko, bit ću u Brestaču s obitelji. Naravno, Marina i Aleksej su najbitniji, kao i kćer Lorena za koju nisam siguran da će doći - rekao je Darko koji je prošlog petka nastupao u jednom zagrebačkom klubu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 23.10.2019.

    Šteta što si preživio

  • dajana32 23.10.2019.

    Ponavljam... Tko je ovaj lik?!

  • nori 🖖 23.10.2019.

    Nismo mogli spavati bez ove radosne vijesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare