To je to što me zanima!

Lazićeva zaručnica pohvalila se narukvicom od 44.000 kuna...

Ovo nije prvi put da se Marina pohvalila skupim nakitom. Jednom je prilikom na društvenim mrežama pokazala sat marke 'Rolex' čija je cijena gotovo 300 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Folker Darko Lazić (28) jednom je prilikom za srpske medije izjavio kako svoju bivšu ženu ne može usporediti sa svojom sadašnjom zaručnicom, Marinom Gagić (21). Tvrdi kako je ona idealna žena za njega.

POGLEDAJTE VIDEO: Darko imao prometnu nesreću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim toga, pjevač ne štedi kada je njegova Marina u pitanju. Srpski mediji pišu kako joj je kupio narukvicu francuskoga brenda Cartier čija se cijena kreće u iznosu od 6.000 do 12.000 eura (44.000 do 89.000 kuna). 

Model narukvice koju nosi Marina simbolizira vječnu ljubav. Narukvica se sastoji od dva dijela, a uz nju se dobiva odvijač kojim muškarac zaključava isti komad i za sebe veže svoju bolju polovicu. Na službenim stranicama Cartiera piše kako ova narukvica košta 6.000 eura (oko 44.000 kuna).

Ovo nije prvi put da se Marina pohvalila skupim nakitom. Jednom je prilikom na društvenim mrežama pokazala sat marke 'Rolex' čija je cijena gotovo 300 tisuća kuna.

SMRŠAVIO PREKO 40 KG Darko Lazić se 'prepolovio' pa progovorio o strogoj dijeti: 'Ja zamislim da je kašica slanina'

Darko se zaručio s Marinom nakon rastave s pjevačicom Anom Sević (34), s kojom je i dalje u kontaktu zbog kćeri Lorene. Nedavno su on i Marina krstili svoga sina Alekseja, a za tu je priliku folker priredio veliko slavlje. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 1racman 01.08.2020.

    Ovo je već za javnu osudu a bogme i aktiviranje advokata te tužiti nadležne za maltretiranje i svjesno guranje stranog jezika i strane kulture na uštrb čitatelja, a da ne spominjem nasilno informiranje o istočnom melosu i grijehu

  • Linz 01.08.2020.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas korone , terorista, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike ..................Amen !!!

  • Krušo Hagur 01.08.2020.

    🤮🤮🤮. Eto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare