To je to što me zanima!

Lažni ratni heroj: Timothy žiri uvjerio da je ranjen u borbama

AMERIČKI SUPERTALENT Potresnom pričom rasplakao je sutkinju Sharon Osbourne. Pustili su ga u finale. Ispričao se zbog laži jer je primio prijetnje smrću
Vidi originalni članak

Dok je razgovarao sa žirijem, Timothy Poe je mucao. Ispričao je da je, dok je bio u Afganistanu, pred njim eksplodirala bomba i ozlijedila mu mozak.

Potresnom pričom rasplakao je sutkinju Sharon Osbourne (59). Nakon što je zapjevao, Timothy (35), koji tvrdi da je 14 godina služio u američkim marincima, iznenada je prestao mucati. Glasom je oduševio publiku i žiri. Pustili su ga u finale “Američkog supertalenta”. Nakon emisije od sreće je plakao u TV studiju.

- Kad sam stradao, mislio sam da nikad više neću zagrliti kćer i sina. Ovo je moja pobjeda - dodao je. No ispostavilo se da nije bio ranjen.

- Da je stradao, dobio bi Grimizno srce za hrabrost. U vojnim spisima to nemamo u evidenciji - otkrio je zapovjednik marinaca. 

Potvrdio je da je Timothy godinu dana bio u mirovnoj misiji na Kosovu. U Afganistanu je 2009. godine proveo samo mjesec dana. Radio je kao dobavljač hrane, pića i oružja. Nakon što se prijevara otkrila, dobio je anonimne prijetnje smrću.

Ispričao se jer se boji za život

Timothy se prošle godine povukao u vojnu mirovinu. Živi sa suprugom i dvoje djece. Ispričao se zbog laži nakon što je primio prijetnje smrću.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • GledimirVidić 15.06.2012.

    A ima i kod nas takvih veterana !!!!

  • JAX 11.06.2012.

    Ovo je pokupio od naših junaka?

  • CatIllusion 11.06.2012.

    Zanima me je li i govor odglumljen.Isprekidano priča tj. kao da muca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare