To je to što me zanima!

Lea Michele objavljuje 'fotke' s odmora i pokazuje stražnjicu

Nakon što se na društvenim mrežama pohvalila 'fotkom' za koju pozira u neonskom bikiniju obožavatelje je počastila i 'fotkama' u istim pozama, ali u zelenom bikiniju...
Vidi originalni članak

Lea Michele (27) uživa na odmoru u Italiji s dečkom, bivšim žigolom, Matthewom Paetzom. Plove na jahti, a nakon što su oplovili otok Kapri, nastavljaju obilazak obale Amalfi. 

Glumica se za vikend pohvalila fotografijom s jahte na kojoj nosi neonski bikini, a sada je odlučila pokazati kako izgleda u zelenom bikiniju. Ponovo je pozirala s leđa kako bi do izražaja došla njena stražnjica u oskudnom donjem dijelu bikinija. 

- Vožnja brodom oko obale Amalfi - napisala je uz jednu fotografiju, a svoje oduševljenje talijanskom obalom izrazila je natpisom uz iduću fotografiju. Napisala je da joj je obala predivna. Pohvalila se i da je kušala najdražesnije talijansko jelo iz domaće kuhinje.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ansevar 23.07.2014.

    ...glumica,dečko bivši žigolo!?tko su ti likovi i šta su u životu napravili da njihove fotke osvanu u novinama. A što se stražnjice tiće,to je dio ljudskog tijela koje je popunjeno masnim tkivom, zaobljeno kako bi osoba vlasnik te iste stražnjice mogla u toku dana savinuti kičmu i na nešto meko se osloniti dok odmara. Uz to na tom dijelu tijela se nalazi otvor koji služi za izbacivanje svih tjelesnih otpada u što se ubraja i otpad prerađene hrane koji inače ima vrlo neugodan miris pri pražnjenju. Stoga ne vidim razlog svakodnevnom izlaganju tog dijela tijela očima javnosti. Ja sam uvijek za prednji dio ženskog tijela, svakako ljepše i zdravije.

  • josip87 22.07.2014.

    Tko je uopće ta žena i zašto je "bitna" ?

  • ZlatkoSrdoč 22.07.2014.

    a di vidite stražnjicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare