To je to što me zanima!

Lea Michelle: Našla sam rame za plakanje, živjela sam s Kate

Zaručnika glumice, Coryja Monteitha, u srpnju ove godine pronašli su mrtvog u hotelskoj sobi u Vancouveru. Lea je otkrila tko joj je pomogao prebroditi to razdoblje
Vidi originalni članak

Lea Michele (27) otkrila je da joj je glumica Kate Hudson (34) bila najveća potpora kada joj je od predoziranja umro zaručnik Cory Monteith.

- Živjela sam kod nje jer su moj dom okupirali paparazzi - rekla je Lea koja se poslu vratila dva tjedna od Coryjeve smrti.

Podsjetimo, Monteitha su u srpnju ove godine pronašli mrtvog u hotelskoj sobi u Vancouveru. Obdukcijom i toksikološkim nalazom utvrđeno je da se predozirao heroinom i alkoholom. Navodno je vodio dvostruki život; u Los Anglesu je naporno radio dok bi se, kada bi boravio u rodnoj Kanadi, uvijek drogirao.

Neutješna Lea: Teško mi je, ali vraćam se snimaju serije 'Glee'

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kung fu panda 05.11.2013.

    dobro je imati prijatelje

  • zahira45 04.11.2013.

    Draga, život ide dalje. On je svoj put izabrao, nije mario za život, zdravlje a bogami ni za sve vas koji ste ga voljeli! Sretno ti dalje, zaslužuješ boljeg!

  • WOMANIZER 04.11.2013.

    dobro je kad imaš takve osobe koje će biti uz tebe u takvim trenucima, to treba cijeniti i čuvati!...............p.s. di je "meni" članak o Britney danas?? gaga izda dva singla, za svaki dobije posebni članak, danas dobije članak za "dope", u onoj shit-music rubrici objavljujete za neke bendove koje ni bog nije čuo, Britney nakon 10 godina izda pjesmu (baladu) bez auto tunea i ne dobije članak! flop 24sata, flop show rubrika, flop muzika rubrika! ..ajde sad ivanu habijan zaposlite da nekaj sklepa, njene Britney članke 82% odobravam! *mad* *sprays perfume*

Komentiraj...
Vidi sve komentare