To je to što me zanima!

Leah Remini o scijentolozima: Niti Cruise im ne može pomoći

Glumica poznata po ulozi u seriji 'Kralj Queensa' tvrdi da je scijentološka zajednica zahvalna Cruiseu na svemu što je za nju učinio i da će glumac uvijek biti pod njihovom zaštitom
Vidi originalni članak

Tom Cruise ne može scijentologiji vratiti nekadašnji ugled. Zbog njegova je ponašanja scijentologija ionako omražena, rekla je Leah Remini (46).

Glumica poznata po ulozi u seriji 'Kralj Queensa' tvrdi da je scijentološka zajednica zahvalna Cruiseu (54) na svemu što je za nju učinio i da će glumac uvijek biti pod njihovom zaštitom. Leah smatra kako bi bilo najbolje da Tom više u javnosti ne govori o scijentologiji. Ona snima dokumentarac u kojemu će razotkriti sve tajne te Crkve.

Televizijska kuća CBS primila je prijeteća pisma od zagriženih scijentologa u kojima zahtijevaju da glumica odustane od filma, a Remini ih je tužila i na sudu traži 1,1 milijun kuna odštete.

- Stalo joj je samo do novca i zato nas blati - rekli su scijentolozi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • volim hrvatsku 01.12.2016.

    Scijentologija mi je živa glupost i nije mi jasno čime su isprali mozak cCuisu i Travolti da im se pridruži. S druge strane, to je njihov izbor i šta Remini ima o tome razglabati. Nit je njen kralj, nit je njen konj, nitko je nije dirao!

  • Mia❤ 30.11.2016.

    Svaka cast na hrabrosti... ja se ne bi zamjerala! 😣

  • Joker123 30.11.2016.

    traži isplatu u kunama

Komentiraj...
Vidi sve komentare