To je to što me zanima!

'Leatherface': Teksaški masakr motornom pilom se nastavlja

Desetljećima je sve obožavatelje zanimalo koje je podrijetlo jednog od najopakijih psihopata iz filmova strave i užasa, Leatherfacea. Ove godine ćemo saznati odgovor na to pitanje
Vidi originalni članak

Ako patite od žudnje za krvlju, novi foršpan za prequel o klasičnom psihopatu s motornom pilom će tu žudnju zadovoljiti.

No za razliku od dosadašnjih filmova o ovom psihopatu, ovaj put pratimo pomahnitalog teksaškog rangera koji prati četvero luđaka, odbjeglih iz ludnice, koji su oteli mladu medicinsku sestru. Jasno, jedan od luđaka je Leatherface, kapom i motornom pilom.

Pogledajte video

Film režiraju Alexandre Bustillo i Julien Maury (redatelji poprilično stravičnog francuskog horora 'À l'intérieur'), a u glavnim ulogama su Lili Taylor koja je preuzela ulogu majke mladog Leatherfacea, Stephen Dorff u ulozi ludog policajca, Jessica Madsen, James Bloor, Sam Strike i Sam Coleman su u ulogama ludih zatvorenika bolnice dok je uloga medicinske sestre koja se bori protiv luđaka dospjela Vanessi Grasse.

'Leatherface' vjerojatno neće doći u naša kina, no nikad ne znate hoće li Leatherface uspjeti nekoga motornom pilom nagovoriti na distribuciju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare