To je to što me zanima!

LeBlanc: Zbog kćerine bolesti godinama nisam mogao glumiti

Glumac poznat po ulozi Joeyja za Story je rekao da nikad više ne bi mogao glumiti u ‘Prijateljima’. Priznao je da je u teškim životnim trenucima koji su uslijedili nakon razvoda skoro doživio živčani slom
Vidi originalni članak

Odbio sam ulogu tate u seriji ‘Moderna obitelj’. Pomislio sam da je to odličan scenarij, ali da nisam tip za to, ispričao je Matt LeBlanc (50).

559 TISUĆA GLASOVA KORISNIKA 'Prijatelji' su proglašeni za najbolju humorističnu seriju

Glumac poznat po ulozi Joeyja za Story je rekao da nikad više ne bi mogao glumiti u ‘Prijateljima’ te da su glasine o povratku serije bile neistinite.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nikad ne kaži nikad, ali u slučaju ‘Prijatelja’ rekao bih definitivno nikad. Tada su se zvijezde posložile, no sada je drugo vrijeme - odgovorio je na pitanje bi li se ikada vratio ulozi Joeya.

LeBlanc je ispričao i zašto ga godinama nije bilo na sceni.

- Mojoj je kćerkici postavljena teška dijagnoza - problem s mozgom, jedan oblik displazije, ali sada je konačno dobro. Bilo mi je vrlo teško. Posao mi u tom trenutku nikako nije mogao biti prioritet. Shvatio sam da je obitelj najvažnija i da je sve ostalo u drugom planu. Ne postoji li izreka da nas ojača ono što nas ne ubije? - pita se glumac. 

Priznao je da je u teškim životnim trenucima koji su uslijedili nakon razvoda sa suprugom Melisse skoro doživio živčani slom.

- Godinama sam jedva izlazio iz kuće. Pregorio sam, nisam želio imati raspored niti bilo kamo ići. Tada sam si to mogao priuštiti. No, moj je agent bio izvan sebe - ispričao je glumac, koji je trenutno u vezi s u vezi sa 17 godina mlađom producenticom Aurorom Mulligan.

PRESTAR ZA NOVE EPIZODE LeBlanc o 'Prijateljima': Nitko ne želi Joeyjevu kolonoskopiju

- Ne moraju svi znati gdje smo, što i kada radimo. Aurora i ja dogovorili smo se da ćemo se što manje zajedno pojavljivati u javnosti i govoriti o vezi - zaključio je LeBlanc.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 26.05.2018.

    nema ništa od okupljanja friends serija je bila 10 godina i nema smisla ponovno da bude..

  • Tigar 74 26.05.2018.

    Meni osobno, definitivno najbolja serija tog tipa... Matt je izvrsno odigrao svoju ulogu. Uz njega, između ostalih, i M. Perry kao Chandler, je bio odličan.

  • volim slatko 26.05.2018.

    Svi smo samo ljudi, jednako krvavi ispod kože..Matt je svojom ulogom u Prijateljima ostavio velik trag kao i cijela ekipa ali nekako mi je on bio najdraži lik tamo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare