To je to što me zanima!

Legendarna Betty White snimila je poruku za obožavatelje samo 10 dana prije tragične smrti

U dokumentarnom filmu o obožavanoj glumici sudjelovat će i njezini bliski prijatelji i slavni obožavatelji poput Ryana Reynoldsa, Clinta Eastwooda, Morgana Freemana i mnogih drugih
Vidi originalni članak

Jedna od najcjenjenijih osobina legendarne glumice Betty White bila je ta da je uistinu obožavala svoje fanove. Zvijezda je preminula samo pola mjeseca prije 100. rođendana, a nekoliko dana prije snimila je videozapis za svoje obožavatelje.

U intervjuu za ET, producent Steve Boettcher, koji radi na dokumentarnom filmu 'Betty White: A Celebration', iskreno je progovorio o njezinom stavu prema svojim obožavateljima.

- 20. prosinca snimila je kratki video. To je na neki način bila poruka za njezine obožavatelje koji bi bili s njom na proslavi 100. rođendana. Snimila ga je samo 10 dana prije nego je preminula - rekao je Boettcher.

GLUMICA NAS JE NAPUSTILA U 100. GODINI Menadžer Betty White negirao da je umrla nakon booster doze: 'Njenu smrt ne treba politizirati'

Dodao je i da se White posebno dotjerala za video u kojem je zahvalila svojim obožavateljima koji ju gledaju preko 80 godina.

- Izgledala je nevjerojatno. Obožavala se dotjerivati i, kada bi se našminkala i napravila frizuru, bila je apsolutno prekrasna. Smješkala se i uistinu se iskreno htjela zahvaliti obožavateljima iz dubine njezinog srca za sve te godine podrške - opisao je video-poruku producent.

Uskoro izlazi i dokumentarni film o glumici pod nazivom 'Betty White: A Celebration'. U 900 američkih kina prikazivat će se 17. siječnja kada je glumica trebala proslaviti okrugli 100. rođendan.

- Mislim da je bila sretna i pravi optimist. Vidjet će te i u filmu da je imala nevjerojatan pogled na život koji ju je pratio kroz cijelu karijeru, ali i privatno - dodao je.

Film je originalno trebao biti dio rođendanskog slavlja koji nije doživjela pa će i redatelji fokus filma malo promijeniti. Više to neće biti rođendanski film, nego dokumentarni film u čast glumici i njezinoj dugoj karijeri. Boettcher je tako rekao da će prikazati stranu White kakvu su obožavatelji rijetko viđali.

NEUTJEŠNI PRIJATELJI I KOLEGE Hollywood se oprašta od Betty White: 'Svijet je sada drugačiji. Mislio sam da će živjeti vječno'

Iako je uvijek bila otvorena, u filmu će se prikazati njezina iskrena i privatna strana.

- Zabavno mi je što se u filmu prikazuje i njezina tiha strana. Betty kod kuće, Betty s nekoliko prijatelja, Betty sa životinjama i to prikazuje drugu stranu nje kakvu rijetko viđamo. Daleko od pozornice i reflektora, ali i dalje Betty koju svi znamo i volimo. Ono što najviše volim kod nje je njezina iskrenost, a to je nešto što nije mogla odglumiti. Bila je iskrena s obožavateljima, kolegama i svima, mislim da je zato i bila toliko voljena - rekao je iskreno.

Osvrnuo se u razgovoru i na njezinu karijeru. Naime, rekao je da se slavni često 'izgube' u svojoj slavi, dok je ona svoju popularnost gledala kao čast.

- Rekao bih da je i sama vidjela da su neki glumci nepristupačni pa nije htjela biti takva. Ona je svoju karijeru započela na malim ekranima, na TV-u, i imala je osjećaj kao da ju svaki tjedan obitelji pozivaju u svoj dom. Gledali oni 'Password', 'Hot in Cleveland' ili 'Golden Girls', pozivali su ju u svoj dom. Gledala je to kao posebnu čast. Kao kada vam u dom dolaze najdraža ujna ili baka. Cijenila je to - prisjetio se razgovora s glumicom.

Betty White osvojila je nagradu Emmy čak pet puta, Oprah Winfrey ju je nazvala nacionalnim blagom, a oborila je i Guinnessov rekord za najdužu glumačku karijeru kao ženska glumica na malim ekranima.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nap 05.01.2022.

    Bila  je dobra osoba i glumica

  • vedii888 05.01.2022.

    Betty White.

  • 05.01.2022.

    Nažalost booster doza je bila previše ovoj pozitivnoj osobi, naravno na CNN -u su rekli odmah da nije od cijepiva,aha kako da ne iskreni ste kao Al Jazeera Balkans 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare