To je to što me zanima!

Legendarna scena iz 'Mućki' je najbolja u povijesti televizije

Riječ je o sceni iz epizode 'Yuppy Love' u kojoj glumac David Jason, koji je glumio lik Del Boya Trottera, propada kroz otvoreni šank želeći impresionirati dvije mlade djevojke
Vidi originalni članak

Bilo je puno televizijskih scena koje su ostale upamćene, a jedna od njih svakako je ona u kojoj David Jason (80), koji je glumio lik Del Boya Trottera, propada kroz otvoreni šank u legendarnoj seriji 'Mućke'.

Riječ je o sceni iz epizode 'Yuppy Love' u kojoj se Jason zajedno s Rogerom Lloydom Packom divi dvjema djevojkama, a u pokušaju da ih osvoje svojim 'kul' pristupom, Jason ne primjećuje da je netko podigao dasku na šanku iza njega te, dok se pokušava nasloniti na njega, propada u prazno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ta je scena izglasana kao najbolji trenutak u povijesti televizije prema anketi kompanije Virgin Media. Sudjelovalo je 2000 Britanaca, a drugo mjesto zauzela je audicija Susan Boyle (59) u showu Britain's Got Talent, dok je na trećem mjestu scena iz britanske serije East Enders u kojoj lik Den Watts svojoj supruzi Angie predaje papire za razvod. 

'IGRA PRIJESTOLJA' Devet godina od prve epizode: Prisjetimo se šokantnih scena

Na listi za najbolju televizijsku scenu našao se i trenutak u kojem se  saznaje tko je ubio J.R.-a u seriji Dallas, susret Davida Attenborougha s planinskim gorilama i scena iz zadnje sezone 'Prijatelja' u kojoj Rachel napušta avion kako bi se vratila Rossu.  Scena iz Mućki dobila je 39 posto glasova. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • cromAn_6 26.10.2020.

    Audiciju Susan Boyle pogledam svako malo,izrazi lica žirija i reakcija publike neprocjenjivo!

  • recesija 26.10.2020.

    Najsmješnija mi je batman scena 😂

  • 17.07.2020.

    Najbolja meni je Batman scena, pa onaj raspjevani smetlar

Komentiraj...
Vidi sve komentare