To je to što me zanima!

Legendarni Čombe i Marija (38) čekaju prvo dijete: Stiže curica

Sretni glumački par u braku je od 2008., a zajedno žive i rade u Los Angelesu gdje su se preselili 2013. godine. Još su ranije isticali da je to njihov novi dom u kojem žele dobiti dijete
Vidi originalni članak

Hrvatska glumica Marija Omaljev-Grbić (38) i bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić (44) otkrili su prijateljima i fanovima na društvenoj mreži da im stiže prinova u obitelj. 

- Naša najsjajnija zvijezda dolazi u listopadu 2021. Vole te mama i tata - napisala je glumica pored zajedničke fotografije. Miraj je dodao kako je curica. 

Fotografija je brzo prikupila simpatije pratitelja, a jedan od čestitara bila je i glumica Bojana Gregorić Vejzović.

- Ajmeeee čestitaaaam! - napisala je iskreno njihova kolegica. 

Miraj i Marija su u braku od 2008. godine, a 2013. su zajednički spakirali kofere i preselili se u Los Angeles. Glumac je od tad ostvario značajne uloge, između ostalog u seriji 'American Horror Story', 'S.W.A.T.', a glumit će i u nadolazećem devetom nastavku franšize 'Fast and Furious'. 

Domaćoj javnosti najpoznatiji je po ulozi u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' gdje se proslavio kao Čombe. Osim toga, glumio je u preko 60 kazališnih premijera i 30 filmova.

GLUMICA GORDANA BOBAN Seriju 'Lud, zbunjen, normalan' napustila je zbog jedne epizode: 'Bila je potpuno neprikladna'

Glumica Mara Omaljev proslavila se u brojnim hrvatskim serijama poput 'Ruže vjetrova' i 'Doline sunca', a također je glumila u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' gdje se pojavila u ulozi Barbare. Zaigrala je i u filmovima njemačke, američke, austrijske i turske produkcije.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • dalijan 01.05.2021.

    Čombe kralju.sretno❤️

  • buDala- 01.05.2021.

    A Vi ste pjesnik amater? - Ja jesam pjesnik, a mater nije, ona je domaćica!

  • buDala- 01.05.2021.

    Čombe legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare