To je to što me zanima!

Legendarni reper Stoka: Moja Croatia ujedinit će cijelu naciju

Imamo navijački hit! Legendarni reper Stoka u suradnji s JoomBoosom i Matijom Lazarevićem, snimio je novi navijački hit. Donosimo vam prve reakcije na pjesmu čiji će spot imati premijeru 18. svibnja u 12 sati
Vidi originalni članak

Poznate teen YouTuberske zvijezde Bruno (17), Fran (24) i Filip (20) dobili su priliku biti dio atmosfere na snimanja spot za JoomBoosovsku navijačku pjesmu "Moja Croatia".

Pjesma koja je nastala u suradnji repera Stoke i JoomBoos YouTubera Matije Lazarevića LayZja, imat će svoju veliku premijeru   18. svibnja točno u podne na JoomBoos YouTube kanalu. 

- Na snimanju spota je bilo genijalno, atmosfera je bila navijačka i pozitivna! - rekao je Fran Lauš, koji je s Matijom Lazarevićem dobar prijatelj.  

- Svi smo se super zabavljali, jedva čekamo vidjeti finalnu verziju spota. Ono što nas je oduševilo je veličina produkcije, a ovo nam je prvi put na snimanju glazbenog spota - rekli su Filip i Bruno, koje ćemo isto moći vidjeti u spotu.

Snimanje nikada nije lako, no sigurno je bilo lakše nego snimanje prve web serije Isti san potvrdio je Matija, koji u seriji ima jednu od glavnih uloga.

- Čak mi je teže snimati Isti san nego ovo, zato jer se serija snima po cijeli dan i preko 15 sati. Ovo snimanje smo podijelili po danima pa je nekako lakše. No, i ovakva vrsta snimanja te maksimalno iscrpi. Ali što se mora, nije teško - rekao je vidljivo uzbuđeni Lazarević.

Reper Stoka iza sebe ima čak sedam studijskih albuma, a njegov talent u pisanju hitova je neosporiv. JoomBoos je znao kako je Matija veliki Stokin fan te su došli na ideju spojiti ih u ovoj ludoj navijačkoj groznici.

Tako je nastao hit 'Moja Croatia' čiju premijeru možemo očekivati u petak, 18.svibnja  u 12 sati na JoomBoos kanalu!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ficcok 18.05.2018.

    Mene zanima koji je curica u vezi hahhah

  • 1955 17.05.2018.

    Stvarno je legendarni,po uzimanju droge ! Primjer mladima !

  • NinoNovaković 17.05.2018.

    mali napuhani LIK

Komentiraj...
Vidi sve komentare