To je to što me zanima!

Legla gola uz nećaka i 'špota': Stidite se ako vam je to gadno

UVIJEK SPAVA GOLA Coco-t s Twittera je maknula 'fotku' na kojoj posve gola leži pokraj nećaka jer su je svi kritizirali. Nije jasno što je bilo nenormalno na fotografiji
Vidi originalni članak

Sramite se svi! Otkad je to golotinja odbojna i odvratna?!? To je sasvim prirodno, rodimo se goli, a moja obitelj me poznaje i moje tijelo im je lijepo u svakom izdanju, napisala je Coco-T (32) na Twitteru. 

Guzata starleta nedavno je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj posve gola leži u krevetu pokraj svog nećaka Austina. Pokraj dječaka je legla tako da mu je svoje gole grudi prislonila na glavu, a on ju je štipao za bradavicu. Ispod fotografije je napisala da je Austin razmažena beba jer ne želi zaspati ni nakon ponoći.

Supruga repera Ice-T-ja na svoje provokativne fotografije inače dobiva pozitivne komentare, no ova s nećakom šokirala je brojne njene obožavatelje. Nisu imali razumijevanja i nije im bilo seksi kad su vidjeli njene ogromne gole grudi prislonjene uz glavu novorođenčeta. 

'To je prirodno, a ne odvratno'

- Kad pogledam tu fotografiju vidim koliko volim svoju obitelj, koliko smo bliski i koliko volimo provoditi vrijeme sutra brinući jedni za druge, nema tu ništa odurno - napisala je Coco na Twitteru. 

Bivša Playboyeva zečica kaže da je njeno izležavanje s nećakom bio divan i prirodan trenutak, da nije uopće imala šminke na sebi kad ih je njena sestra fotografirala. To je, kaže Coco, bio dragocjen trenutak koji se morao zabilježiti.

'Uvijek spavam gola'

- Legla sam gola pokraj nećaka, na čijem sam porođaju bila i pomagala sestri dok je rađala, jer uvijek spavam gola. Ne vidim u čemu je problem - napisala je Coco koja je zbog negativnih komentara maknula spornu fotografiju sa svog Twitter profila. 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • DominikKajtazi 30.05.2012.

    Neka neka mali uci od malih nogu!!

  • 19.02.2012.

    Jedan prijatelj bi rekao: "Što sve pi...ka ne rodi!!!"

  • TiaNemaPrezimena 14.02.2012.

    frikusa na kubik!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare