Obavijesti

Show

Komentari 96

Legla gola uz nećaka i 'špota': Stidite se ako vam je to gadno

Legla gola uz nećaka i 'špota': Stidite se ako vam je to gadno
8

UVIJEK SPAVA GOLA Coco-t s Twittera je maknula 'fotku' na kojoj posve gola leži pokraj nećaka jer su je svi kritizirali. Nije jasno što je bilo nenormalno na fotografiji

VIDEO

Sramite se svi! Otkad je to golotinja odbojna i odvratna?!? To je sasvim prirodno, rodimo se goli, a moja obitelj me poznaje i moje tijelo im je lijepo u svakom izdanju, napisala je Coco-T (32) na Twitteru. 

Guzata starleta nedavno je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj posve gola leži u krevetu pokraj svog nećaka Austina. Pokraj dječaka je legla tako da mu je svoje gole grudi prislonila na glavu, a on ju je štipao za bradavicu. Ispod fotografije je napisala da je Austin razmažena beba jer ne želi zaspati ni nakon ponoći.

Supruga repera Ice-T-ja na svoje provokativne fotografije inače dobiva pozitivne komentare, no ova s nećakom šokirala je brojne njene obožavatelje. Nisu imali razumijevanja i nije im bilo seksi kad su vidjeli njene ogromne gole grudi prislonjene uz glavu novorođenčeta. 

'To je prirodno, a ne odvratno'

- Kad pogledam tu fotografiju vidim koliko volim svoju obitelj, koliko smo bliski i koliko volimo provoditi vrijeme sutra brinući jedni za druge, nema tu ništa odurno - napisala je Coco na Twitteru. 

Bivša Playboyeva zečica kaže da je njeno izležavanje s nećakom bio divan i prirodan trenutak, da nije uopće imala šminke na sebi kad ih je njena sestra fotografirala. To je, kaže Coco, bio dragocjen trenutak koji se morao zabilježiti.

'Uvijek spavam gola'

- Legla sam gola pokraj nećaka, na čijem sam porođaju bila i pomagala sestri dok je rađala, jer uvijek spavam gola. Ne vidim u čemu je problem - napisala je Coco koja je zbog negativnih komentara maknula spornu fotografiju sa svog Twitter profila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni