To je to što me zanima!

Lejla Filipović otvoreno govorila o detaljima operacije: 'Bilo je to isključivo iz estetskih razloga...'

Nekadašnja missica i supruga Tarika Filipovića nedavno je završila u samoizolaciji, a vrijeme je odlučila prikratiti odgovaranjem na pitanja svojih Instagram pratitelja
Vidi originalni članak

Lejla Filipović (44), bivša Miss Hrvatske, jedna je od prvih Hrvatica koja je operirala nos. Jučer je na Instagramu odlučila odgovarati na pitanja svojih pratitelja, a jedan od Lejlinih obožavatelja pitao ju je o estetskim zahvatima koje je napravila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lejla nije okolišala, već je odmah priznala:

- Nos sam operirala prije dvadeset godina i nisam to napravila radi devijacije septuma, nego isključivo iz estetskih razloga.

FILIPOVIĆI NA ODMORU Tarikova Lejla mami uzdahe u Istri: 'Tijelo ti je bombastično'

Dodala je i da kost nije dirana, već samo sužena i smanjena. 

Pratitelje je zanimalo i kako održava liniju, s obzirom na to da ima dvoje djece i još je uvijek jedna od najzgodnijih Hrvatica. Lejla je odgovorila:

- Imam jako dobru genetiku i zahvalnu građu. Zadnjih par godina pazim što jedem ali nisam nikad bila na dijeti. Poprilično sam neredovita u vježbanju i moram ozbiljno poraditi na tome - priznala je.

 

Klikni ovdje za Oriđiđi Videoteku!

Idi na 24sata

Komentari 117

  • 10.04.2021.

    Prekrasna zena.

  • Ranami 09.04.2021.

    Svaka cast, posteno je rekla.

  • japanokinezjapano 09.04.2021.

    Evo sada sam ga stavio u ruku i gledam ga, pa on je zgodniji od nje barem 100 puta. Slažemo se obadvoje i za pola sata možda i manje, druga polovica će napraviti sve da bude još zgodniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare