To je to što me zanima!

Lejla i Tarik - tajna ljubav i tajno vjenčanje u Zagrebu

O njihovoj vezi šuškalo se osam mjeseci, ali su je vješto skrivali od javnosti. Trebali su se vjenčati na proljeće, no Lejla će roditi s prstenom na ruci
Vidi originalni članak

Kad su mu u utorak počeli zvoniti telefoni, a novinari se raspitivati o njegovu tajnom vjenčanju s bivšom Miss Hrvatske Lejlom Šehović (31), televizijski voditelj i glumac Tarik Filipović (35) nije mogao suspregnuti ljutnju.
- Recite mi s kojeg izvora pijete vodu i informacije, pa da se lijepo pozdravim s tim ljudima u životu - bila je njegova prva reakcija.
Tarik i Lejla vjenčali su se u večernjim satima na Staru godinu u Zagrebu na tajnoj lokaciji. Osim njihovih roditelja na vjenčanju je bila tek nekolicina njihovih najbližih prijatelja. Skromno vjenčanje planirali su u najstrožoj tajnosti, pa je baš zato Tarik proveo cijelu istragu kako je informacija ipak uspjela dospjeti u javnost.
Posljednjih mjeseci nagađalo se da će se par vjenčati na proljeće na Brijunima, no Lejla će ipak roditi s prstenom na ruci. Za desetak dana Tarik i Lejla dobit će sina. Lejla iz 4-godišnjeg braka s Dadom Majolijem ima sina Dina (3), a Tariku će to biti prvo dijete.
Tarik i Lejla javno su počeli izlaziti kao par nakon što je u 24sata objavljena snimka kako se ljube u videoteci. Prije toga osam mjeseci se šuškalo o njihovoj ljubavi, no oni su šutjeli iako su nekoliko puta izlazili u javnost. Prvi put su zajedno viđeni na koncertu Halida Bešlića u svibnju 2006. Dobar dio večeri proveli su u intimnim razgovorima. Upravo tih dana Lejla je na zagrebačkom sudu izborila odštetu od 25.000 kuna zbog duševnih boli prouzročenih oduzimanjem titule Miss Hrvatske. Izmjenjivanju nježnosti u videoteci, dok su birali film koji će gledati u svom ljubavnom gnjezdu u Vinogradskoj ulici u Zagrebu, nisu odoljeli. Prvi službeni zajednički izlazak imali su na dodjeli Večernjakova Ekrana u veljači 2007. godine. Tarik je na dodjelu kasnio, a s pozornice su voditelji pozvali Lejlu da preuzme njegovu nagradu za najboljega televizijskog voditelja. Lejla se pritom nemalo iznenadila.
- Nisam očekivala da ću ja preuzeti nagradu - rekla je Lejla. Potom je u Boćarski dom došao Tarik i sjeo za stol odabranice svog srca. Izmjenjivanju nježnosti i poljubaca nije bilo kraja. Konačno su potvrdili da se vole.

ZA LEJLU DRUGI POKUŠAJ BRAĆNE SREĆE, A 'ŽDERAĆU ŽENA' TARIKU PRVI
Tarik prije no što je upoznao Lejlu nije imao sreće na ljubavnom planu jer su ga, kako je rekao, mnoge doživljavale kao “žderača žena”. U javnosti je ljubio glumicu, dvije manekenke i studenticu. Za glumicu Ivanu Bakarić rekao je kako bi je bio oženio da su bili stariji. Potom je bio u vezi s manekenkama Tihanom Zrnić i Iris Androšević. S kćerkom Dinamova vratara Željka, Moranom Stančić, bio je dvije godine. Da je Lejlu varao s tenisačicom Ritom Vukov (19), Dado (37) je oštro demantirao. Nekoliko mjeseci nakon njegova navodnog preljuba Dado i Lejla su pokrenuli brakorazvodnu parnicu. Njihov sin Dino živi s mamom. Dado će se uskoro vjenčati s Ljiljanom Kovačević (47).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • vemi 03.01.2008.

    Tarik je napokon našao svoju .... vrstu!

  • sinke 03.01.2008.

    A tko će biti kriv za rastavu.?

  • lidl 03.01.2008.

    who cares za starca i polovnjaču....

Komentiraj...
Vidi sve komentare