To je to što me zanima!

Lejla Kašić o Rambu Amadeusu: Neprimjereno i nedozvoljeno me je dodirivao i priznao je to...

Producentica je prije nekoliko dana na društvenim mrežama optužila pjevača za seksualno zlostavljanje, a nakon toga je pozvala UNICEF da reagira
Vidi originalni članak

Producentica emisija 'Dnevnica' na Radio-televiziji Crne Gore, Lejla Kašić, je prije nekoliko dana putem Instagrama optužila crnogorskog pjevača Ramba Amadeusa (59) za seksualno zlostavljanje.

TEŠKE RIJEČI Šokantna objava: Producentica optužila Ramba Amadeusa za seksualno uznemiravanje...

Sada je o cijeloj situaciji progovorila i za Novu.rs.

- U medijima i na društvenim mrežama ne želim se baviti detaljima i da svodim jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na nivo tabloida. Institucije koje trebaju znati – znaju tok događaja i trenutak u kojem je eskalirao. Riječ je o neprimjerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom dijelu tijela, uz popratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog - rekla je Kašić.

Producentica je javno pozvala UNICEF da reagira, a oni su se oglasili i rekli da osuđuju svaki oblik uznemiravanja te da će pjevač biti suspendiran.

- Smatram da je Pušić opravdano sankcioniran iz UNICEF-a, te da će moj nesretni slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini slično i podrška makar jednoj djevojci da prijavi i da ne šuti. Samo brzom reakcijom na bilo koji vid nasilja i uznemiravanja možemo spriječiti velike tragedije, tragedija na nivou silovanja ili femicida - izjavila je producentica.

PRODUCENTICA SE OBRATILA ORGANIZACIJI UNICEF prekinuo suradnju s Rambom Amadeusom: Optužili ga za seksualno zlostavljanje

Prisjetimo se, Lejla je u svojoj objavi na Instagramu pričala o seksualnom uznemiravanju, a otkrila je i kako ju je poznati crnogorski pjevač seksualno uznemiravao tijekom emisije.

- Jučer sam na snimanju epizode 'Dnevnica' doživjela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i utjecajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus - napisala je u objavi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Slajzerizer 14.03.2023.

    Hahaha hahaha,koji đilber

  • Nakiti Miyashi 14.03.2023.

    Rambo samo rokaj...

  • 14.03.2023.

    htio je na napipat krtolu....koristim njegov izraz lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare