Obavijesti

Show

Komentari 28

Šokantna objava: Producentica optužila Ramba Amadeusa za seksualno uznemiravanje...

Šokantna objava: Producentica optužila Ramba Amadeusa za seksualno uznemiravanje...
6

Kako se da zaključiti iz objava na društvenim mrežama, do navodnog seksualnog uznemiravanja došlo je u Herceg Novom, gdje je ekipa RTV Crne Gore snimala epizodu emisije 'Dnevnice' sa Rambom Amadeusom

VIDEO

Lejla Kašić, producenica emisije 'Dnevnica' na Radio-televiziji Crne Gore, optužila je crnogorskog pjevača Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus (59), za seksualno uznemiravanje.

Rambo Amadeus: 'Trebamo se uozbiljiti, korona nije najveća opasnost koja nas čeka...'
Rambo Amadeus: 'Trebamo se uozbiljiti, korona nije najveća opasnost koja nas čeka...'

- Jučer sam na snimanju epizode 'Dnevnica' doživjela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i uticajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus - tvrdi Lejla Kašić u svojoj objavi na Instagramu.

Kešić navodi da je o cijelom slučaju obavijestila UNICEF i da čeka njihovu službenu reakciju, a da će 'biti obaviješteni i nadležni organi'.

Kako se da zaključiti iz objava na društvenim mrežama, do navodnog seksualnog uzemiravanja došlo je u Herceg Novom, gdje je ekipa RTV Crne Gore snimala epizodu emisije 'Dnevnice' sa Rambom Amadeusom. Na službenoj stranici emisije 'Dnevnica' prethodnog dana su objavljene dvije fotografije sa snimanja.

Na jednoj je samo Rambo Amadeus, a na drugoj nasmijana ekipa, koja uključuje Ramba Amadeusa i producenticu Lejlu Kašić.

Lejla Kašić je u svojoj objavi na Instagramu napisala i da je 'strašno, opasno, problematično što netko sklon nemoralnom ponašanju kroz angažman u UNICEF-u ima pristup najranjivijim kategorijama društva.'

- To je nedopustivo. Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Poslije verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživjela njegov utisak da možemo da budemo dobri prijatelji - napisala je Lejla.

Kašić je u objavi apelirala na sve žene da ne šute na seksualno uznemiravanje, kao i da se ne plaše onih koji žele iskoristiti svoj položaj moći.

- Malo kada sam se kao sinoć osjećala zbunjeno, nemoćno i nezaštićeno. A onda je preraslo u ljutnju i bijes. Na kraju gađenje i nervni slom. Što se treba desiti da bismo se osjećale bezbijedno dok obavljamo svoje svakodnevne aktivnosti? Koliko posramljenih žrtava je potrebno da bi nam bilo jasno da opravdanje ne postoji? Do kad da slušamo šta je trebalo MI da uradimo? Do kad će muškarci misliti da poštuju žene, ako bi reagirali samo na uznemiravanje i nasilje nad njihovim kćerima/sestrama/majkama? Dokle, dokle, dokle više? - napisala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...