To je to što me zanima!

Lejla nakon poroda skinula 14 kila bez imalo truda

Srbi su dominirali zagrebačkom pistom. Srpski dizajner doveo je svoje manekenke, a reviju je nosio i njihov glumac Aleksandar Srečković
Vidi originalni članak

Usred revije u zagrebački Boćarski dom na Wella Fashion Week došli su Tarik Filipović (36) i Lejla Šehović (31). Zauzeli su svoje mjesto u prvom redu. Lejla je sa zanimanjem pratila kolekcije dok je Tarik na njene opaske “sviđa mi se ovo” kimao glavom. U bijelim hlačama Lejla je otkrila zavidnu figuru. Prije tri mjeseca rodila je sina Armana i nema ni kilograma viška.
- Voljela bih kad bih mogla pomoći ženama svojim savjetom, ali za moju vitkost zaslužni su isključivo geni. Tijekom trudnoće dobila sam 14 kila i sve je otišlo samo od sebe. Nisam bila na dijeti - rekla je Lejla. Nasuprot Lejle i Tarika u publici su se razigrale dvije djevojčice. Tarik i Lejla “topili” su se gledajući ih. Na pitanje priželjkuju li nakon sina djevojčicu, Lejla se nasmijala:
- Pomalo, pomalo - rekla je.
Avirexovu kolekciju nosio je srpski glumac Aleksandar Srećković, Nemanja iz “Ratkajevih”. Srpski dizajner The Manual Co u Zagreb je doveo svoje manekenke, znatno vitkije od naših. Noseći reviju Marte Buzolić Simona Gotovac je otkrila grudi, a Marta je svoju kolekciju začinila odjenuvši manekenke u vruće haltere.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zekica 12.05.2008.

    tajnamoja a šta je tarik tako poseban ili šta? on je za mene starac olinjali koji je duuuugo birao pa izabrao to što je izabrao. a što se tiće toga da je Lejla izgubila 14 kila poslije poroda - pa šta sad? ja sam 24 u roku 6 mj... teaa, da mislila sam na srpkinje.hvala

  • tajnamoja 12.05.2008.

    Najbolje da će biti u braku s Tarikom i dozvoliti si da bude debela, taman posla.

  • Tinami 12.05.2008.

    10 kila ode SVIMA nakon poroda u kratkom roku jer je u toj težini sadržana težina bebe, plodne vode, veći volumen krvi i izvanstanične tekućine. E, sad koliko kome ostane nakon tih 10 kila je druga stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare